mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Siųsti nuotraukas ....

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 28, 2008, 06:43
Naujas Narys

Default Siųsti nuotraukas ....

Nesu didelis su kompiuteriais taigi reikia švelniai prašom!

Aš gavau laišką su nuotrauka areštas, atidarė ją ir ji atidaro su "Windows Paveikslėlių ir Fakso žiūrovas".

Tai buvo tik vieną nuotrauką, bet kai aš paspausti mygtuką "Pirmyn" Aš mačiau nuotraukas iš laikrodžio aš nusipirkau dėl neto, nuotraukų iš automobilio man buvo pažvelgti į tinklą ir daugybę nuotraukų motociklų ir drabužiai ...... . visa tai man buvo pažvelgti į tinklą.

I dont suprasti, kaip jie gali būti gauti elektroninius laiškus.

Dar blogiau kai pateikia man nupirko mano kita pusė dėl Xmas ten buvo ir jie buvo nustebinti (arba taip maniau).

Antra mintis, kai aš siųsti areštas yra visi šie dalykai prie nuotrauką siųsti?

Aš tikrai supainioti.

Ačiū už patarimus.

Seajay
Old Sausis 28, 2008, 08:54
Moderatorius Grupė

Tai skamba kaip įrašote nuotraukos pažvelgti į neto kietajame diske. Panašus į katalogą?

Sukurkite naują aplanką nuotraukų gaunate laiškus ir įrašyti jas ten. Žiūrėdami nuotraukas net tiesiog juos atidaryti neįrašę juos. Jeigu jums reikia juos išsaugoti, įrašykite jas į Desktop ar kur lengva patekti, kad būtų galima juos pašalinti, kai baigsite.

Arba, kad ar jie bus į jūsų aplankus, kuriuose laikinai gali būti pašalinta su Disko valymas.

Old Sausis 28, 2008, 10:54
Donorų grupės

Arba .... Atrodo You are viewing Temporary Internet Files, pataikantis į kitą mygtuką.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 28, 2008, 11:13
Moderatorius Grupė

Thanks Phil, I didn't gana išsamiai paaiškina, kad dalis.

Old Sausis 28, 2008, 11:31
Naujas Narys

Ačiū abiem

Taigi, aš manau, kad aš iš tikrųjų žiūrint, kas yra mano kompiuteryje ne tai, kas buvo siunčiama su nuotrauką.
No I am just gonna ieškoti theTemporary Interneto Failas todėl žinau, kaip pašalinti už Valentino savaitgalis viešbutyje toli ......... šių kompiuterinių dalykų tikrai yra sudėtinga.

Thanks again.
Old Sausis 28, 2008, 11:35
Moderatorius Grupė

Leidžia daryti tai lengva jums laisvas priemone, skirta, tai padaryti už jus. Kai gausite ją įdiegti ir nustatyti jūs galite naudoti ją tik per kelias sekundes, kada tiek kartų, kiek norite.
Atsisiųsti CCleaner

Manoma, kad atsisiųsti CCleaner - Slim -- Nr juosta yra be "Yahoo versija! Toolbar.
  • Dukart spustelėkite ccsetup.exe Bylos pradėti programos įdiegimą.
  • Pasirinkite kalbą ir spustelėkite Gerai, Tada Kitas.
  • Perskaitykite licencinę sutartį ir spustelėkite Sutinku.
  • Spauskite Kitas naudoti numatytąją diegimo vietą.
  • Po ĮrengimaiPasirinkite visus numatytuosius nustatymus
  • Spauskite Įdiegti tada apdaila Norėdami užbaigti diegimą.
  • Dukart spustelėkite CCleaner nuorodą darbalaukyje pradėti programą.
  • Apie Windows Skirtuke pagal Internet Explorer, Nuimkite Slapukų jei nenorite, kad būtų pašalinti. (Jei ištrinti, jums gali tekti iš naujo įvesti savo slaptažodžius ne visas svetaines, kuriose slapukas naudojamas atpažinti, kada apsilankysite).
  • Jei naudojate arba Firefox arba Mozilla naršyklės lange nuimkite už Slapukų yra Programos Skirtuke pagal Firefox / Mozilla.
  • Spauskite Funkcijos piktogramą kairėje lango pusėje, tada paspauskite Detaliai.
    nužymėti Tik ištrinti failus Windows Temp katalogus vyresni nei 48 valandų.
  • Spauskite Cleaner piktogramą kairėje lango pusėje, tada Pradėti Cleaner paleisti programą.
  • Atsargiai! Naudoti tik Registras funkciją, jei esate labai gerai susipažinęs su registro, kaip ji gali rasti teisėtą elementai.
  • Visada Atgal į viršų savo registro prieš padaryti pakeitimų.
  • Po CCleaner baigė procesą, spustelėkite Exit.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sukurkite naują bylą (Apima Pics) mrberty Cases & Power Supplies 4 30 rugsėjis 2009 13:13
Kaip Padaryti Professional ieškote Car Pics Photoshop CS3 paudashlake Multimedia & Codecs 3 4 kovas 2009 09:46
Pamiršote Pics Kaip rasti justdagod General Hardware Chat 2 16 rugsėjis 2008 11:08
PC bus ne boot tinkamai. (Didelis Pics) deldrice General Hardware Chat 2 6 rugsėjis 2008 17:26
Rašyti tie Pics Alex General Hardware Chat 18 Balandis 29, 2007 18:01
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.