![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nesu didelis su kompiuteriais taigi reikia švelniai prašom! Aš gavau laišką su nuotrauka areštas, atidarė ją ir ji atidaro su "Windows Paveikslėlių ir Fakso žiūrovas". Tai buvo tik vieną nuotrauką, bet kai aš paspausti mygtuką "Pirmyn" Aš mačiau nuotraukas iš laikrodžio aš nusipirkau dėl neto, nuotraukų iš automobilio man buvo pažvelgti į tinklą ir daugybę nuotraukų motociklų ir drabužiai ...... . visa tai man buvo pažvelgti į tinklą. I dont suprasti, kaip jie gali būti gauti elektroninius laiškus. Dar blogiau kai pateikia man nupirko mano kita pusė dėl Xmas ten buvo ir jie buvo nustebinti (arba taip maniau). Antra mintis, kai aš siųsti areštas yra visi šie dalykai prie nuotrauką siųsti? Aš tikrai supainioti. Ačiū už patarimus. Seajay |
|
| |||
| |||
| Tai skamba kaip įrašote nuotraukos pažvelgti į neto kietajame diske. Panašus į katalogą? Sukurkite naują aplanką nuotraukų gaunate laiškus ir įrašyti jas ten. Žiūrėdami nuotraukas net tiesiog juos atidaryti neįrašę juos. Jeigu jums reikia juos išsaugoti, įrašykite jas į Desktop ar kur lengva patekti, kad būtų galima juos pašalinti, kai baigsite. Arba, kad ar jie bus į jūsų aplankus, kuriuose laikinai gali būti pašalinta su Disko valymas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba .... Atrodo You are viewing Temporary Internet Files, pataikantis į kitą mygtuką.
| |||
| |||
| Thanks Phil, I didn't gana išsamiai paaiškina, kad dalis. |
|
| |||
| |||
| Ačiū abiem Taigi, aš manau, kad aš iš tikrųjų žiūrint, kas yra mano kompiuteryje ne tai, kas buvo siunčiama su nuotrauką. No I am just gonna ieškoti theTemporary Interneto Failas todėl žinau, kaip pašalinti už Valentino savaitgalis viešbutyje toli ......... šių kompiuterinių dalykų tikrai yra sudėtinga. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Leidžia daryti tai lengva jums laisvas priemone, skirta, tai padaryti už jus. Kai gausite ją įdiegti ir nustatyti jūs galite naudoti ją tik per kelias sekundes, kada tiek kartų, kiek norite. Atsisiųsti CCleaner
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sukurkite naują bylą (Apima Pics) | mrberty | Cases & Power Supplies | 4 | 30 rugsėjis 2009 13:13 |
| Kaip Padaryti Professional ieškote Car Pics Photoshop CS3 | paudashlake | Multimedia & Codecs | 3 | 4 kovas 2009 09:46 |
| Pamiršote Pics Kaip rasti | justdagod | General Hardware Chat | 2 | 16 rugsėjis 2008 11:08 |
| PC bus ne boot tinkamai. (Didelis Pics) | deldrice | General Hardware Chat | 2 | 6 rugsėjis 2008 17:26 |
| Rašyti tie Pics | Alex | General Hardware Chat | 18 | Balandis 29, 2007 18:01 |
| Temos įrankiai | |
| |