mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

E-pasts pics ....

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 28, 2008, 06:43
New Member Group

Default E-pasts pics ....

Es neesmu liels ar datoriem, tāpēc esiet saudzīgi, lūdzu!

Es saņēmu pastu ar attēlu pielikumu atvēršanas un tā sākas ar "Windows picture un fax viewer".

Tas bija tikai vienu attēlu, bet kad es noklikšķinot nākamo pogu es redzēju pics of skatīties biju nopircis par neto attēli no auto man bija skatoties uz tīklu un daudzi attēli no motocikliem un apģērbu ...... . visiem, kas man bija skatoties uz net.

I dont saprast, kā tos var uz saņemto e-pasta pielikumu.

Pat ļaunāk dažas dāvanas nopirku manu otru pusi, lai Ziemsvētki bija tur un viņi bija pārsteigums (vai tā domāja).

Otrā doma ir, kad es sūtu pielikumā, ir visas šīs lietas pievienoto attēlu varu nosūtīt?

Es esmu patiešām mulsina.

Paldies par jebkādu padomu.

Seajay
Old Janvāris 28, 2008, 08:54
Moderator Group

Tas izklausās Jūs ietaupīsiet bildes paskatās uz neto uz cietā diska. Tāpat kā mapi?

Izveidojiet jaunu mapi attēlus saņemat e-pastu un saglabājiet tos tur. Aplūkojot attēlus neto tikai atvērt tos nesaglabājot tos. Ja jums nepieciešams, lai saglabātu tos pēc tam saglabājiet tos darbvirsmā vai kaut kur viegli nokļūt, lai jūs varat izdzēst, kad tas ir paveikts.

Vai nu, vai viņi dodas uz savu pagaidu mapes, ko var notīrīt ar disk cleanup.

Old Janvāris 28, 2008, 10:54
Donors Group

Vai .... tas izklausās kā jūs skatāt Temporary Internet Files, by hitting next pogu.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Janvāris 28, 2008, 11:13
Moderator Group

Thanks Phil, man nebija gluži pilnībā neizskaidro to daļu.

Old Janvāris 28, 2008, 11:31
New Member Group

Paldies abiem,

Tātad es pieņemu, no tā es tiešām skatītāju, kas ir manā datorā nav tas, kas ir nosūtīta ar attēlu.
Nē, es esmu tikai gonna meklēt theTemporary interneta failu, lai es zinātu, kā izdzēst viesnīcā Valentīna nedēļas nogalē prom ......... Šo datorizēto lietas pārliecināts ir sarežģīta.

Thanks again.
Old Janvāris 28, 2008, 11:35
Moderator Group

Ļauj padarīt šo viegli jums bezmaksas līdzeklis, lai to izdarītu jums. Kad jums ir uzstādītas un izveidot varat palaist to tikai dažas sekundes jebkurā laikā tik reizes, cik vēlaties.
Lejupielādēt CCleaner

Ir ierosināts, lai lejupielādētu CCleaner - Slim -- Nē rīkjoslu kas ir versija bez Yahoo! Toolbar.
  • Dubultklikšķi uz ccsetup.exe failu, lai sāktu uzstādīšanas programmu.
  • Izvēlieties valodu un noklikšķiniet OK, Tad Nākamais.
  • Izlasiet licences līgumu un noklikšķiniet uz Es piekrītu.
  • Click Nākamais lai izmantotu noklusēto install atrašanās vietu.
  • Zem Install OptionsIzvēlēties visus noklusējuma iestatījumus
  • Click Install tad apdare lai pabeigtu instalēšanu.
  • Dubultklikšķi CCleaner saīsni darbvirsmā, lai sāktu programmu.
  • Par Logi tab, saskaņā ar Internet Explorer, Neatķeksējiet Cookies Ja jūs nevēlaties dzēšanu. (Ja izdzēsti, jums, iespējams, ir nepieciešams, vēlreiz ievadiet savu paroles visās vietās, kur sīkfailu izmanto, lai atpazītu jūs, kad apmeklējat).
  • Ja Jūs lietojat vai nu Firefox vai Mozilla pārlūkus lodziņu noņemiet atzīmi par Cookies ir uz Applications tab, saskaņā ar Firefox / Mozilla.
  • Noklikšķiniet uz Options ikona pie kreisajā pusē, loga, tad noklikšķiniet uz Advanced.
    neatķeksējiet Izdzēst tikai failus Windows Temp mapes, kas vecāki par 48 stundām.
  • Noklikšķiniet uz Tīrītājs ikonas pa kreisi no loga, tad noklikšķiniet uz Run Cleaner palaist programmu.
  • Uzmanību: Izmantot tikai Reģistrs iezīme, ja Jūs esat ļoti labi pārzina reģistru, kā to var atrast likumīgu pozīcijas.
  • Vienmēr back up your reģistra pirms veikt jebkādas izmaiņas.
  • Pēc CCleaner ir pabeidzis savu procesu, noklikšķiniet uz Iziet.

Reply

Register

Bookmarks