![]() |
|
| |||
| |||
| Es neesmu liels ar datoriem, tāpēc esiet saudzīgi, lūdzu! Es saņēmu pastu ar attēlu pielikumu atvēršanas un tā sākas ar "Windows picture un fax viewer". Tas bija tikai vienu attēlu, bet kad es noklikšķinot nākamo pogu es redzēju pics of skatīties biju nopircis par neto attēli no auto man bija skatoties uz tīklu un daudzi attēli no motocikliem un apģērbu ...... . visiem, kas man bija skatoties uz net. I dont saprast, kā tos var uz saņemto e-pasta pielikumu. Pat ļaunāk dažas dāvanas nopirku manu otru pusi, lai Ziemsvētki bija tur un viņi bija pārsteigums (vai tā domāja). Otrā doma ir, kad es sūtu pielikumā, ir visas šīs lietas pievienoto attēlu varu nosūtīt? Es esmu patiešām mulsina. Paldies par jebkādu padomu. Seajay |
|
| |||
| |||
| Tas izklausās Jūs ietaupīsiet bildes paskatās uz neto uz cietā diska. Tāpat kā mapi? Izveidojiet jaunu mapi attēlus saņemat e-pastu un saglabājiet tos tur. Aplūkojot attēlus neto tikai atvērt tos nesaglabājot tos. Ja jums nepieciešams, lai saglabātu tos pēc tam saglabājiet tos darbvirsmā vai kaut kur viegli nokļūt, lai jūs varat izdzēst, kad tas ir paveikts. Vai nu, vai viņi dodas uz savu pagaidu mapes, ko var notīrīt ar disk cleanup. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai .... tas izklausās kā jūs skatāt Temporary Internet Files, by hitting next pogu.
| |||
| |||
| Thanks Phil, man nebija gluži pilnībā neizskaidro to daļu. |
|
| |||
| |||
| Paldies abiem, Tātad es pieņemu, no tā es tiešām skatītāju, kas ir manā datorā nav tas, kas ir nosūtīta ar attēlu. Nē, es esmu tikai gonna meklēt theTemporary interneta failu, lai es zinātu, kā izdzēst viesnīcā Valentīna nedēļas nogalē prom ......... Šo datorizēto lietas pārliecināts ir sarežģīta. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Ļauj padarīt šo viegli jums bezmaksas līdzeklis, lai to izdarītu jums. Kad jums ir uzstādītas un izveidot varat palaist to tikai dažas sekundes jebkurā laikā tik reizes, cik vēlaties. Lejupielādēt CCleaner
|
![]() |
|
| Bookmarks |