rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Email zdjecia ....

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 stycznia 2008, 06:43
Nowe państwa grupy

Default Email zdjecia ....

Nie jestem wielkim z komputerów więc delikatnie proszę!

Otrzymałem wiadomość z hotelu zajęcia, otworzył ją i otwiera "obraz i faksów systemu Windows widza".

To był tylko jeden obraz, ale po kliknięciu przycisku Dalej Widziałam zdjecia z zegarka miałem kupione w sieci, zdjecia z samochodu zostały I patrząc na w sieci i liczne zdjecia motocykli oraz odzieży ...... . wszystkie, które zostały patrząc na w sieci.

Nie mogę zrozumieć, jak można je w otrzymanej wiadomości e-mail zajęcia.

Nawet gorzej prezentuje niektóre z I kupiłem drugą połowę do xmas byli tam i były zaskoczeniem (lub tak myśli).

Druga myśl, kiedy wysłać zajęcia są wszystkie te rzeczy dołączony do hotelu mogę wysłać?

Jestem bardzo zakłopotana.

Dzięki za wszelkie rady.

Seajay
Old 28 stycznia 2008, 08:54
Moderator grupy

Wygląda na to, iż podczas zapisywania zdjęć się w sieci na dysk twardy. Podobnie jak w folderze?

Utwórz nowy folder na zdjęcia otrzymasz w wiadomości e-mail i zapisz je tam. Patrząc na zdjęcia w sieci tylko je otworzyć bez zapisywania ich. Jeśli musisz zapisać je następnie zapisz je na pulpicie lub gdzieś łatwo dostać się do tego można je usunąć, jeśli są zrobione.

Albo, że albo są one wchodzenia w foldery tymczasowe, które mogą zostać usunięte z dysku cleanup.

Old 28 stycznia 2008, 10:54
Grupa dawcy

Albo .... Wygląda na oglądanej Temporary Internet Files, przez naciśnięcie przycisku Dalej.

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 stycznia 2008, 11:13
Moderator grupy

Dzięki Phil, nie dość, że pełne wyjaśnienie części.

Old 28 stycznia 2008, 11:31
Nowe państwa grupy

Dzięki obu,

Tak więc sądzę, że jestem z oglądają to, co jest na moim komputerze nie to, co zostało wysłane z hotelu.
Ja po prostu nie będzie szukać theTemporary Internet File więc wiedzieć, jak usunąć zdjęcie do valentines weekend ......... od tych rzeczy, czy komputer jest skomplikowana.

Jeszcze raz dziękujemy.
Old 28 stycznia 2008, 11:35
Moderator grupy

Pozwala to łatwo można ze bezpłatny Narzędzie zaprojektowane do tego za Ciebie. Po jej zainstalowaniu i skonfigurować możesz go uruchomić w zaledwie kilka sekund, w każdej chwili tyle razy, ile chcesz.
Pobrać CCleaner

Proponuje się, aby pobrać CCleaner - Slim -- Nr Toolbar który jest w wersji bez Yahoo! Toolbar.
  • Kliknij dwukrotnie ccsetup.exe plik, aby rozpocząć instalację programu.
  • Wybierz swój język i kliknij OK, A następnie Następny.
  • Przeczytaj umowę licencyjną i kliknij przycisk Zgadzam.
  • Kliknij Następny , aby użyć domyślnego lokalizację instalacji.
  • Pod Zainstaluj OpcjeWybrać wszystkie ustawienia domyślne
  • Kliknij Zainstaluj wtedy wykończenie , aby zakończyć instalację.
  • Kliknij dwukrotnie CCleaner skrótu na pulpicie, aby uruchomić program.
  • Na Windows kartę, w ramach Internet Explorer, Odznacz Cookies jeżeli nie chcesz je usunąć. (Skreślony Jeśli będzie prawdopodobnie trzeba ponownie wprowadzić swoje hasła we wszystkich miejscach, gdzie plik jest używany do rozpoznawania podczas wizyty).
  • Jeśli używa się Firefox lub Mozilla przeglądarki, aby wyczyścić pole wyboru dla Cookies znajduje się na Wnioski kartę, w ramach Firefox / Mozilla.
  • Kliknij na Opcje Ikona po lewej stronie okna, a następnie kliknij przycisk Zaawansowane.
    odznacz Tylko usuwać pliki w folderach Temp systemu Windows starszych niż 48 godziny.
  • Kliknij na Czystsze Ikona po lewej stronie okna, a następnie kliknij przycisk Uruchom Cleaner , aby uruchomić program.
  • Uwaga: Tylko do użytku Rejestr funkcji, jeśli są bardzo znane z rejestru, gdyż można znaleźć legalnych przedmiotów.
  • Zawsze kopię zapasową rejestru przed dokonywania jakichkolwiek zmian.
  • Po CCleaner zakończyła proces, kliknij przycisk Wyjdź.

Reply

Register

Zakładki