![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie jestem wielkim z komputerów więc delikatnie proszę! Otrzymałem wiadomość z hotelu zajęcia, otworzył ją i otwiera "obraz i faksów systemu Windows widza". To był tylko jeden obraz, ale po kliknięciu przycisku Dalej Widziałam zdjecia z zegarka miałem kupione w sieci, zdjecia z samochodu zostały I patrząc na w sieci i liczne zdjecia motocykli oraz odzieży ...... . wszystkie, które zostały patrząc na w sieci. Nie mogę zrozumieć, jak można je w otrzymanej wiadomości e-mail zajęcia. Nawet gorzej prezentuje niektóre z I kupiłem drugą połowę do xmas byli tam i były zaskoczeniem (lub tak myśli). Druga myśl, kiedy wysłać zajęcia są wszystkie te rzeczy dołączony do hotelu mogę wysłać? Jestem bardzo zakłopotana. Dzięki za wszelkie rady. Seajay |
|
| |||
| |||
| Wygląda na to, iż podczas zapisywania zdjęć się w sieci na dysk twardy. Podobnie jak w folderze? Utwórz nowy folder na zdjęcia otrzymasz w wiadomości e-mail i zapisz je tam. Patrząc na zdjęcia w sieci tylko je otworzyć bez zapisywania ich. Jeśli musisz zapisać je następnie zapisz je na pulpicie lub gdzieś łatwo dostać się do tego można je usunąć, jeśli są zrobione. Albo, że albo są one wchodzenia w foldery tymczasowe, które mogą zostać usunięte z dysku cleanup. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Albo .... Wygląda na oglądanej Temporary Internet Files, przez naciśnięcie przycisku Dalej.
| |||
| |||
| Dzięki Phil, nie dość, że pełne wyjaśnienie części. |
|
| |||
| |||
| Dzięki obu, Tak więc sądzę, że jestem z oglądają to, co jest na moim komputerze nie to, co zostało wysłane z hotelu. Ja po prostu nie będzie szukać theTemporary Internet File więc wiedzieć, jak usunąć zdjęcie do valentines weekend ......... od tych rzeczy, czy komputer jest skomplikowana. Jeszcze raz dziękujemy. |
|
| |||
| |||
| Pozwala to łatwo można ze bezpłatny Narzędzie zaprojektowane do tego za Ciebie. Po jej zainstalowaniu i skonfigurować możesz go uruchomić w zaledwie kilka sekund, w każdej chwili tyle razy, ile chcesz. Pobrać CCleaner
|
![]() |
|
| Zakładki |