mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Email pics ....

Reply

Thread Tools
Old 28 ianuarie 2008, 06:43
Noile state Group

Eu nu sunt aşa de mare cu calculatoare fi blând va rog!

Am primit un e-mail cu ataşament imagine, şi-a deschis-o şi el se deschide cu "Windows imagine şi de fax viewer".

A fost doar o imagine, dar când am făcut clic pe butonul Următorul am vazut pozele de un ceas am cumparat de pe net, poze de o maşină am fost uitat la de pe net şi numeroase pics de motociclete şi de îmbrăcăminte ...... . tuturor, din care am fost uitat la de pe net.

I dont înţelege modul în care acestea pot fi primit pe un ataşament e-mail.

Chiar şi unele dintre cele mai rău prezinta am cumparat-mi cealaltă jumătate de Crăciun au fost acolo şi au fost o surpriză (sau atât de crezut).

În al doilea rând, atunci când am crezut că este de a trimite un ataşament sunt toate aceste lucruri legate de imagine să trimit?

Sunt foarte confuz.

Multumesc pentru orice sfat.

Seajay
Old 28 ianuarie 2008, 08:54
Moderator Group

Se pare ca esti salvarea sa te uiti la poze de pe net de pe hard drive. Ca într-un folder?

Creaţi un nou dosar pentru pozele pe care le primiţi în mesajele de poştă electronică şi să le salveze de acolo. Când se uită la poze de pe net, fără a le deschide doar de economisire a acestora. Dacă aveţi nevoie pentru a le salva apoi le salvaţi pe desktop sau undeva uşor, pentru a ajunge la astfel încât să puteţi să le ştergeţi, atunci când sunteţi gata.

Fie că sunt sau de a intra în dosarele dvs. temporare care pot fi îndepărtate cu Curăţire disc.

Old 28 ianuarie 2008, 10:54
Grupul de donator

Sau .... Se pare ca pe care o vedeti Temporary Internet Files, apăsând pe butonul Următorul.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 ianuarie 2008, 11:13
Moderator Group

Multumesc Phil, nu am fost destul de complet explica faptul că o parte.

Old 28 ianuarie 2008, 11:31
Noile state Group

Mulţumesc atât,

Deci, presupun de la faptul că sunt de fapt ceea ce este de vizualizare de pe calculatorul meu, nu ce a fost trimis cu fotografie.
Nu eu sunt doar o să uite pentru theTemporary Internet File asa ca stiu cum să ştergeţi de hoteluri pentru Valentines weekend departe ......... aceste lucruri computer sigur sunt complicate.

Mulţumesc încă o dată.
Old 28 ianuarie 2008, 11:35
Moderator Group

Să facem acest lucru uşor pentru tine, cu o liber instrument proiectat pentru a face acest lucru pentru tine. Odată ce aveţi instalat şi a înfiinţat puteţi rula o în doar câteva secunde, în orice moment ori de câte ori doriţi.
Descărca CCleaner

Se sugerează pentru a descărca CCleaner - Slim -- Nu Toolbar care este versiunea fără a Yahoo! Bara de instrumente.
  • Faceţi dublu clic pe ccsetup.exe fişier pentru a începe instalarea a programului.
  • Selectaţi limba şi faceţi clic pe OK, Apoi Următorul.
  • Citiţi acordul de licenţă şi faceţi clic pe Sunt de acord.
  • Faceţi clic pe Următorul pentru a utiliza implicit instala locaţie.
  • Sub Instalaţi Opţiuni, Alege toate setările implicite
  • Faceţi clic pe Instalaţi apoi termina Pentru a termina instalarea.
  • Faceţi dublu clic pe CCleaner comandă rapidă pe desktop pentru a începe programul.
  • Pe de Windows filă, în conformitate cu Internet Explorer, Debifaţi Cookies dacă nu doriţi ca le elimină. (Dacă ştearsă, probabil, va trebui să re-introduceţi parola dvs. de la toate site-urile în cazul în care un "cookie" este utilizat pentru a recunoscut, atunci când vizitaţi).
  • Dacă utilizaţi fie Firefox sau Mozilla browsere, debifaţi caseta de Cookies este pe Aplicatii filă, în conformitate cu Firefox / Mozilla.
  • Click pe Opţiuni la pictograma din partea stângă a ferestrei, apoi faceţi clic pe Advanced.
    debifaţi Numai ştergeţi fişiere în Windows Temp dosare mai vechi de 48 de ore.
  • Click pe Cleaner pictograma de pe partea stângă a ferestrei, apoi faceţi clic pe Run Cleaner pentru a rula acest program.
  • Atentie: Numai utilizează Registrul caracteristică, dacă nu sunteţi foarte familiarizat cu registrii deoarece astfel se pot găsi elemente legitim.
  • Întotdeauna copia de rezervă a registry înainte a face orice modificări.
  • După CCleaner a finalizat procesul, faceţi clic pe Exit.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.