![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu nu sunt aşa de mare cu calculatoare fi blând va rog! Am primit un e-mail cu ataşament imagine, şi-a deschis-o şi el se deschide cu "Windows imagine şi de fax viewer". A fost doar o imagine, dar când am făcut clic pe butonul Următorul am vazut pozele de un ceas am cumparat de pe net, poze de o maşină am fost uitat la de pe net şi numeroase pics de motociclete şi de îmbrăcăminte ...... . tuturor, din care am fost uitat la de pe net. I dont înţelege modul în care acestea pot fi primit pe un ataşament e-mail. Chiar şi unele dintre cele mai rău prezinta am cumparat-mi cealaltă jumătate de Crăciun au fost acolo şi au fost o surpriză (sau atât de crezut). În al doilea rând, atunci când am crezut că este de a trimite un ataşament sunt toate aceste lucruri legate de imagine să trimit? Sunt foarte confuz. Multumesc pentru orice sfat. Seajay |
|
| |||
| |||
| Se pare ca esti salvarea sa te uiti la poze de pe net de pe hard drive. Ca într-un folder? Creaţi un nou dosar pentru pozele pe care le primiţi în mesajele de poştă electronică şi să le salveze de acolo. Când se uită la poze de pe net, fără a le deschide doar de economisire a acestora. Dacă aveţi nevoie pentru a le salva apoi le salvaţi pe desktop sau undeva uşor, pentru a ajunge la astfel încât să puteţi să le ştergeţi, atunci când sunteţi gata. Fie că sunt sau de a intra în dosarele dvs. temporare care pot fi îndepărtate cu Curăţire disc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau .... Se pare ca pe care o vedeti Temporary Internet Files, apăsând pe butonul Următorul.
| |||
| |||
| Multumesc Phil, nu am fost destul de complet explica faptul că o parte. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc atât, Deci, presupun de la faptul că sunt de fapt ceea ce este de vizualizare de pe calculatorul meu, nu ce a fost trimis cu fotografie. Nu eu sunt doar o să uite pentru theTemporary Internet File asa ca stiu cum să ştergeţi de hoteluri pentru Valentines weekend departe ......... aceste lucruri computer sigur sunt complicate. Mulţumesc încă o dată. |
|
| |||
| |||
| Să facem acest lucru uşor pentru tine, cu o liber instrument proiectat pentru a face acest lucru pentru tine. Odată ce aveţi instalat şi a înfiinţat puteţi rula o în doar câteva secunde, în orice moment ori de câte ori doriţi. Descărca CCleaner
|