![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nejsem veľký s počítačmi a tak sa jemne prosím! Dostal som e-mail s foto zablokovanie, otvoril ju a otvorí sa "Windows prehliadač obrázkov a faxov". Bol to len jeden obrázok, ale keď som klikol na ďalšie tlačidlo som videl fotky hodinky som kúpil na internete, fotky z auta som bol pri pohľade na čisté a početné pics motocyklov a odevné ...... . všetky, ktoré som hľadal na na netu. I dont pochopiť, ako možno na prijaté e-mailové prílohy. Ešte horšie, niektorí z prezentuje som kúpil mojej druhej polovice pre Xmas tam boli a boli prekvapení (alebo tak myslel). Po druhé, když jsem si je poslať prílohu sú všetky tieto veci pripojenej k obrázku poslať? Já jsem opravdu zmatená. Vďaka za akúkoľvek radu. Seajay |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, že ste ukladanie snímok sa pozeráte na na internete na pevný disk. Podobne ako v priečinku? Vytvoriť novú zložku pre vaše obrázky zobrazia v e-mailu a uložiť je tam. Pri pohľade na obrázky z čistej len otvoriť bez ich uloženia na disk. Ak si potrebujete ušetriť im potom uložiť na plochu alebo niekam ľahké sa dostať na to môžete vymazať, ak ste urobil. Buď, alebo idú do dočasných zložiek, ktoré môžu byť odstránené s disk cleanup. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo .... Vyzerá to, že si prezeráte Dočasné internetové súbory, ktoré zasiahlo ďalšie tlačidlo.
| |||
| |||
| Vďaka Phil, jsem docela plne vysvetliť, že časť. |
|
| |||
| |||
| Vďaka obom, Takže predpokladám, že z tohto pohľadu som vlastne to, čo je na mojom počítači nie je, čo bol odoslaný s obrázkom. No já jsem prostě chtěl hľadať theTemporary Internet File takže viem, ako je možné odstrániť hotel pre valentinku víkend preč ......... tieto počítače vecí istí sú zložité. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| Umožňuje, aby to bolo jednoduché pre vás s voľný nástroj určený pre to urobiť za vás. Akonáhle máte nainštalované a nastaviť si môžete spustiť v priebehu niekoľkých sekúnd kedykoľvek, koľkokrát len budete chcieť. Stiahnuť CCleaner
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vytvoriť nové veci (Zahŕňa Pics) | mrberty | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 30.září 2009 13:13 |
| Ako si vyrobiť Professional hľadáte-Car Pics ve Photoshopu CS3 | paudashlake | Multimedia & Kodeky | 3 | 4. marec 2009 09:46 |
| Zabudnuté Pics Ako nájsť | justdagod | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 16. September 2008 11:08 |
| PC nebude boot správne. (Large Pics) | deldrice | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 6. September 2008 17:26 |
| Doručovací tie fotky | alex | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 29. apríl 2007 18:01 |
| Thread Tools | |
| |