мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Емаил пицс ....

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2008, 06:43
Нови члан групе

Default Емаил пицс ....

Нисам велик са рачунарима стога будите нежни молим!

Добио сам маил прилога слику, отвори га и он се отвара са "Уиндоус слику и факс Виеуер".

Била је само једна слика, али кад сам кликнуо на следећи дугме видјела сам слике од сат сам купио на нет, пицс оф а цар сам био хандсоме код на нет и бројне слике мотоцикли и одећа ...... . све што сам био хандсоме код на интернету.

Ја донт схватити како ти може бити на примљене е-поште прилога.

Чак и горе неке од презентује сам купила моја друга половина за Божић били тамо и они су били изненађење (или тако мислио).

Друго је када сам мислио да пошаљете прилог су све те ствари прикључен на слику ја пошаљем?

Ја сам стварно збуњен.

Хвала за било какав савет.

Сеајаы
Old 28 јан 2008, 08:54
Модератор / ица групе

Default Емаил пицс ....

То звучи као да се слика коју чувања погледати на интернету на ваш хард диск. Као у фасцикли?

Креирај нову фасциклу за слике које примите у порукама е-поште и сачувате их има. Када гледате слике на нет само отворите их без чувања њих. Ако немате потребу да сте их затим их сачувати на радну површину или негде лако доћи до тако да можете да их избришете када сте готови.

Или то или иду у ваше привремене фасцикле која може бити уклоњена са Диск цлеануп.

Old 28. Мар 2008, 10:54
Донаторска Група

Default Емаил пицс ....

Или .... што звучи као да гледате Темпорары Интернет Филес, ударање по следећи дугме.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 28. Мар 2008, 11:13
Модератор / ица групе

Default Емаил пицс ....

Хвала Пхил, нисам сасвим потпуности објаснити тај део.

Old 28. Мар 2008, 11:31
Нови члан групе

Default Емаил пицс ....

Хвала оба,

Зато претпостављам да сам од гледања заправо оно што је на мом рачунару не што је послата са слике.
Не ја сам само ће тражити тхеТемпорары Интернет Филе па знам како то избрисати хотела за викенд валентинес удаљеном рачунару ......... ових ствари сигуран су компликовани.

Хвала опет.
Old 28 јан 2008, 11:35
Модератор / ица групе

Default Емаил пицс ....

Омогућава чине овај једноставан за вас са слободно тоол десигнед то учинити за вас. Када га добијете инсталиране и поставити га можете покренути у само неколико секунди било онолико пута колико желите.
Скидати ЦЦлеанер

Предлаже се да скинути ЦЦлеанер - Слим -- Не Тоолбар која је верзија без Ыахоо! Тоолбар.
  • Двапут кликните на ццсетуп.ексе датотеку да бисте покренули инсталацију програма.
  • Изаберите језик и притисните У реду, Затим Даље.
  • Прочитајте лиценцни уговор и кликните И Агрее.
  • Кликните Даље користити подразумеване инсталације.
  • Под Инсталација Опције, Изаберите све подразумеване поставке
  • Кликните Инсталација тада завршити да бисте довршили инсталацију.
  • Двапут кликните на ЦЦлеанер пречицу на радној површини да бисте покренули програм.
  • На Уиндоус картице, под Интернет Експлорер, Искључите Цоокиес Ако не желите да их избрисана. (Ако је избрисана, вероватно ћете морати поново унети ваше лозинке на сва места на којима се користи "цоокиес" препознате када посетите).
  • Ако користите било Фирефокс или Мозилла прегледачи, опозовите оквир за Цоокиес налази се на Програми картице, под Фирефокс / Мозилла.
  • Кликните на Опције икону на левој страни прозора, а затим кликните на Адванцед.
    искључите Само избришите датотеке и фасцикле у оперативном систему Уиндоус Темп старији од 48 сата.
  • Кликните на Чистији икону на левој страни прозора, а затим кликните Трчање за чисти за покретање програма.
  • Опрез: Користити само Регистар особина ако сте упознати са врло регистар као што можете пронаћи легитимне чланака.
  • Увек копију Вашег регистры пре доношење било какве промене.
  • Након ЦЦлеанер је завршила процес, кликните на Излаз.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц