![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Нисам велик са рачунарима стога будите нежни молим! Добио сам маил прилога слику, отвори га и он се отвара са "Уиндоус слику и факс Виеуер". Била је само једна слика, али кад сам кликнуо на следећи дугме видјела сам слике од сат сам купио на нет, пицс оф а цар сам био хандсоме код на нет и бројне слике мотоцикли и одећа ...... . све што сам био хандсоме код на интернету. Ја донт схватити како ти може бити на примљене е-поште прилога. Чак и горе неке од презентује сам купила моја друга половина за Божић били тамо и они су били изненађење (или тако мислио). Друго је када сам мислио да пошаљете прилог су све те ствари прикључен на слику ја пошаљем? Ја сам стварно збуњен. Хвала за било какав савет. Сеајаы |
|
| |||
| |||
| То звучи као да се слика коју чувања погледати на интернету на ваш хард диск. Као у фасцикли? Креирај нову фасциклу за слике које примите у порукама е-поште и сачувате их има. Када гледате слике на нет само отворите их без чувања њих. Ако немате потребу да сте их затим их сачувати на радну површину или негде лако доћи до тако да можете да их избришете када сте готови. Или то или иду у ваше привремене фасцикле која може бити уклоњена са Диск цлеануп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или .... што звучи као да гледате Темпорары Интернет Филес, ударање по следећи дугме.
| |||
| |||
| Хвала Пхил, нисам сасвим потпуности објаснити тај део. |
|
| |||
| |||
| Хвала оба, Зато претпостављам да сам од гледања заправо оно што је на мом рачунару не што је послата са слике. Не ја сам само ће тражити тхеТемпорары Интернет Филе па знам како то избрисати хотела за викенд валентинес удаљеном рачунару ......... ових ствари сигуран су компликовани. Хвала опет. |
|
| |||
| |||
| Омогућава чине овај једноставан за вас са слободно тоол десигнед то учинити за вас. Када га добијете инсталиране и поставити га можете покренути у само неколико секунди било онолико пута колико желите. Скидати ЦЦлеанер
|