az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

E-posta resimlerim ....

Reply

Konu Araçları
Old 28 Ocak 2008, 06:43
Yeni Üye Grubu

Default E-posta resimlerim ....

Ben bilgisayar ile lütfen yumuşak olması büyük değil!

Ben açıldığı ve Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi "ile açılır" resmi eki ile bir mail aldım.

Bu sadece bir resim ama ne zaman I net, ben at ve motosiklet giyim ve net ve çok sayıda resim üzerinde ...... arıyordum olan bir araba resimlerim üzerinde satın aldıkları bir izleyebilirsiniz resimler gördüm sonraki butonuna tıklandığında . hepsi ben en net üzerinden aradım ve vardı.

Nasıl bu Alınan e-posta eki olmak anlamanıza dont.

Hatta bazı Orada ve bir sürpriz (veya) düşünce vardı Xmas için diğer yarısını satın sunar ve kötü.

İkinci düşünce zaman eki göndermek tüm bunları Gönderebileceğim resmi bağlıdır?

Gerçekten karıştı duyuyorum.

Herhangi bir öneri için teşekkür ederiz.

Seajay
Old 28 Ocak 2008, 08:54
Moderatör Grubu

Gibi bakmanız resimleri kaydedersin Bu sesler net üzerinden sabit sürücünüze. Bir klasördeki gibi mi?

E-posta almak ve onları kurtarmak için resimler için yeni bir klasör oluşturun. Ne zaman net resim at sadece kaydetmeden onlara açık arıyorum. Eğer onları kurtarmak için masaüstü veya herhangi bir yerde bu nedenle zaman yapılır onları silebilirsiniz ulaşmak kolay bunları kaydetmek gerekir.

Ya o ya da hangi Disk Temizleme ile kaldırılabilir Geçici klasörler halinde devam etmektedir.

Old 28 Ocak 2008, 10:54
Bağış Grubu

Yoksa .... gibi Geçici İnternet Dosyaları inceleyen onu, bir sonraki vuruş düğmesi ile geliyor.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 28 Ocak 2008, 11:13
Moderatör Grubu

Teşekkürler Phil oldukça tam kısmını açıklamak istemiyorum, ben yaptım.

Old 28 Ocak 2008, 11:31
Yeni Üye Grubu

Teşekkürler de,

Yani ben aslında ne benim bilgisayar ne resimleri ile gönderilen sahip değildir inceleyen pm kimden varsayıyorum.
Hayır ben sadece theTemporary Internet Dosya için nasıl uzak bu bilgisayar şeyler emin karmaşıksa ......... bu Sevgililer haftasonu için otel silmek için bu bilgileri göz olacak duyuyorum.

Tekrar teşekkürler.
Old 28 Ocak 2008, 11:35
Moderatör Grubu

Sağlar, bu sizin için kolay özgür araç için Bunu yapmak için tasarlanmıştır. Bir kez bunu taktıktan ve sizin kadar sadece birkaç saniye zaman içinde çalıştırabilirsiniz ayarlamak isterdim.
Indirmek CCleaner

Bu indirmek için tavsiye edilir CCleaner - Slim -- Hayır Araç Çubuğu hangi Yahoo olmadan sürümüdür! Araç Çubuğu.
  • Için çift tıklayın ccsetup.exe dosya program kurulumu başlatın.
  • Dilinizi seçin ve tıklayın Tamam, Sonra Sonraki.
  • Lisans sözleşmesini okuyun ve tıklayın Kabul Ediyorum.
  • Tıklayın Sonraki yere yüklemek varsayılan kullanmak için.
  • Altında Yükleme SeçenekleriTüm varsayılan ayarları seçin
  • Tıklayın Yükle sonra bitirmek Yüklemeyi tamamlamak için.
  • Çift tıklayın CCleaner Masaüstünde Kısayol programı başlatın.
  • On Windows sekmesi altında Internet ExplorerIşaretini kaldırın Çerezler Eğer onları silindi istemiyorum. (Eğer silindi, büyük olasılıkla yeniden ihtiyacınız olacak tüm siteleri çerez zaman ziyaret) sizi tanımak için kullanılır adresinden şifreleri girin.
  • Eğer her iki kullanımı Firefox veya Mozilla tarayıcılar işaretini kaldırın için kutuyu için Çerezler üzerinde ise Uygulamalar sekmesi altında Firefox / Mozilla.
  • Tıklayın üzerinde Seçenekler Pencerenin sol tarafında simgesi, sonra Gelişmiş.
    işaretini kaldırın Sadece 48 saat daha eski Windows Temp klasörlerdeki dosyaları silmek.
  • Tıklayın üzerinde Temizleyici Pencerenin sol tarafında simgesini tıklatın Çalıştır'ı Temizleyici Programı çalıştırmak için.
  • Dikkat: Yalnızca kullanımı Kayıt Defteri özellik olarak meşru öğeler bulabilirsiniz eğer çok kayıt sahibi vardır.
  • Daima Kayıt defteri yedeğini önce herhangi bir değişiklik yapmadan.
  • Sonra CCleaner ve süreç tıklayın tamamladı Çık.

Reply

Register

Bookmarks