![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar ile lütfen yumuşak olması büyük değil! Ben açıldığı ve Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi "ile açılır" resmi eki ile bir mail aldım. Bu sadece bir resim ama ne zaman I net, ben at ve motosiklet giyim ve net ve çok sayıda resim üzerinde ...... arıyordum olan bir araba resimlerim üzerinde satın aldıkları bir izleyebilirsiniz resimler gördüm sonraki butonuna tıklandığında . hepsi ben en net üzerinden aradım ve vardı. Nasıl bu Alınan e-posta eki olmak anlamanıza dont. Hatta bazı Orada ve bir sürpriz (veya) düşünce vardı Xmas için diğer yarısını satın sunar ve kötü. İkinci düşünce zaman eki göndermek tüm bunları Gönderebileceğim resmi bağlıdır? Gerçekten karıştı duyuyorum. Herhangi bir öneri için teşekkür ederiz. Seajay |
|
| |||
| |||
| Gibi bakmanız resimleri kaydedersin Bu sesler net üzerinden sabit sürücünüze. Bir klasördeki gibi mi? E-posta almak ve onları kurtarmak için resimler için yeni bir klasör oluşturun. Ne zaman net resim at sadece kaydetmeden onlara açık arıyorum. Eğer onları kurtarmak için masaüstü veya herhangi bir yerde bu nedenle zaman yapılır onları silebilirsiniz ulaşmak kolay bunları kaydetmek gerekir. Ya o ya da hangi Disk Temizleme ile kaldırılabilir Geçici klasörler halinde devam etmektedir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yoksa .... gibi Geçici İnternet Dosyaları inceleyen onu, bir sonraki vuruş düğmesi ile geliyor.
| |||
| |||
| Teşekkürler Phil oldukça tam kısmını açıklamak istemiyorum, ben yaptım. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler de, Yani ben aslında ne benim bilgisayar ne resimleri ile gönderilen sahip değildir inceleyen pm kimden varsayıyorum. Hayır ben sadece theTemporary Internet Dosya için nasıl uzak bu bilgisayar şeyler emin karmaşıksa ......... bu Sevgililer haftasonu için otel silmek için bu bilgileri göz olacak duyuyorum. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Sağlar, bu sizin için kolay özgür araç için Bunu yapmak için tasarlanmıştır. Bir kez bunu taktıktan ve sizin kadar sadece birkaç saniye zaman içinde çalıştırabilirsiniz ayarlamak isterdim. Indirmek CCleaner
|
![]() |
|
| Bookmarks |