менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Email фотографії ....

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 січня 2008, 06:43
Нові члени групи

Default Email фотографії ....

Я не великий з комп'ютером так і бути ніжним, будь ласка!

Я отримав лист з фотографіями вкладення, відкрив його і він відкривається "Windows Picture і Fax Viewer".

Було тільки одне зображення, але коли я натиснув кнопку "Далі" Я бачив фотографії в години я купила в мережі, фото автомобіля я був на дивлячись на чисте і численні фотографії мотоциклів та одяг ...... . Все, про яку я була дивлячись на на мережі.

I Dont зрозуміти, як вони можуть бути отримані по електронній пошті вкладення.

Навіть гірше, деякі подарунки, я купив свою другу половину для Xmas там були, і вони були дивно (або так думала).

Друга думка, коли я посилаю прихильності все це додає картині Я пошлю,

Я дійсно плутають.

Спасибо за будь-які поради.

Seajay
Old 28 січня 2008, 08:54
Модератор групи

Схоже, ви рятуєте фотографії ви дивитеся на в мережі для вашого жорсткого диска. Як і в папці?

Створіть нову папку для ваших фотографій ви отримаєте в електронних листах і зберегти їх там. Дивлячись на фотографії в інтернеті просто відкрити їх, не зберігаючи їх. Якщо вам потрібно, щоб врятувати їх потім зберігати їх на робочому столі або де-то легко дістатися, так що ви можете видалити їх, коли ви зробили.

Або це, або вони йдуть у ваші тимчасові папки, які можуть бути видалені з диска очищення.

Old 28 січня 2008, 10:54
Донор групи

Або .... це звучить, як ви читаєте Тимчасові файли Інтернету, натиснувши на кнопку Далі.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 січня 2008, 11:13
Модератор групи

Завдяки Філ, я не зовсім повністю пояснити цю частину.

Old 28 січня 2008, 11:31
Нові члени групи

Завдяки обом,

Тому я від припустимо, що я дійсно Перегляд що на моєму комп'ютері не те, що був посланий з фотографіями.
Ні, мені подобається тільки збираємося шукати theTemporary Internet File тому я знаю, як видалити готель на вихідні Валентина Away ......... цих комп'ютерних речей впевнений є складними.

Ще раз спасибі.
Old 28 січня 2008, 11:35
Модератор групи

Давайте робити це легко для вас безкоштовно Інструмент для цього призначений для вас. Як тільки ви його отримаєте встановлений і налаштований ви можете запустити її протягом декількох секунд у будь-який час стільки разів, скільки ви забажаєте.
Завантаження CCleaner

Він запропонував, щоб завантажити CCleaner - Slim -- Ні інструментів яка є версія без Yahoo! Панель інструментів.
  • Двічі клацніть по ccsetup.exe файлі, щоб почати установку програми.
  • Виберіть мову та натисніть OK, Потім Наступний.
  • Прочитайте ліцензійну угоду та натисніть Я згоден.
  • Натисніть Наступний використовувати за замовчуванням, встановіть розташування.
  • Під Параметри встановлення, Вибирати всі настройки за замовчуванням
  • Натисніть Встановити тоді закінчити для завершення установки.
  • Двічі клацніть CCleaner на робочому столі ярлик для запуску програми.
  • Про Windows вкладки Internet Explorer, Зніміть прапорець Печиво Якщо ви не хочете їх видалити. (Якщо виключити, вам швидше за все доведеться заново ввести ваш пароль на всіх сайтах, де Cookie використовуються, щоб розпізнавати Вас, коли Ви відвідуєте).
  • Якщо ви використовуєте одну Firefox або Mozilla браузерами, вікна зніміть прапорець для Печиво знаходиться на Застосування вкладки Firefox / Mozilla.
  • Натисніть на Опції значок в лівій частині вікна, а потім натисніть Розширений.
    знімати Тільки видаляти файли в папки Windows Temp старше 48 години.
  • Натисніть на Cleaner значок в лівій частині вікна, а потім натисніть Запустити Cleaner Для запуску програми.
  • Увага: Використовуйте тільки Реєстр можливість, якщо ви добре знайомі з реєстром, так як це може знайти законних пунктів.
  • Завжди резервну копію реєстру перш внесення змін.
  • Після CCleaner завершило процес, натисніть Вихід.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нова справа Build (Включає ілюстрації) mrberty Справа & блоки живлення 4 30 вересня 2009 13:13
Як зробити професійно виглядає автомобіль ілюстрації в CS3 paudashlake Мультимедіа & кодеки 3 4 березня 2009 09:46
Забули ілюстрації Як знайти justdagod Генеральний обладнання чат 2 16 вересня 2008 11:08
ПК не завантажується належним чином. (Великий Pics) deldrice Генеральний обладнання чат 2 6 вересня 2008 17:26
Опублікувати ці фото Alex Генеральний обладнання чат 18 29 квітня 2007 18:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.