![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не великий з комп'ютером так і бути ніжним, будь ласка! Я отримав лист з фотографіями вкладення, відкрив його і він відкривається "Windows Picture і Fax Viewer". Було тільки одне зображення, але коли я натиснув кнопку "Далі" Я бачив фотографії в години я купила в мережі, фото автомобіля я був на дивлячись на чисте і численні фотографії мотоциклів та одяг ...... . Все, про яку я була дивлячись на на мережі. I Dont зрозуміти, як вони можуть бути отримані по електронній пошті вкладення. Навіть гірше, деякі подарунки, я купив свою другу половину для Xmas там були, і вони були дивно (або так думала). Друга думка, коли я посилаю прихильності все це додає картині Я пошлю, Я дійсно плутають. Спасибо за будь-які поради. Seajay |
|
| |||
| |||
| Схоже, ви рятуєте фотографії ви дивитеся на в мережі для вашого жорсткого диска. Як і в папці? Створіть нову папку для ваших фотографій ви отримаєте в електронних листах і зберегти їх там. Дивлячись на фотографії в інтернеті просто відкрити їх, не зберігаючи їх. Якщо вам потрібно, щоб врятувати їх потім зберігати їх на робочому столі або де-то легко дістатися, так що ви можете видалити їх, коли ви зробили. Або це, або вони йдуть у ваші тимчасові папки, які можуть бути видалені з диска очищення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або .... це звучить, як ви читаєте Тимчасові файли Інтернету, натиснувши на кнопку Далі.
| |||
| |||
| Завдяки Філ, я не зовсім повністю пояснити цю частину. |
|
| |||
| |||
| Завдяки обом, Тому я від припустимо, що я дійсно Перегляд що на моєму комп'ютері не те, що був посланий з фотографіями. Ні, мені подобається тільки збираємося шукати theTemporary Internet File тому я знаю, як видалити готель на вихідні Валентина Away ......... цих комп'ютерних речей впевнений є складними. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Давайте робити це легко для вас безкоштовно Інструмент для цього призначений для вас. Як тільки ви його отримаєте встановлений і налаштований ви можете запустити її протягом декількох секунд у будь-який час стільки разів, скільки ви забажаєте. Завантаження CCleaner
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова справа Build (Включає ілюстрації) | mrberty | Справа & блоки живлення | 4 | 30 вересня 2009 13:13 |
| Як зробити професійно виглядає автомобіль ілюстрації в CS3 | paudashlake | Мультимедіа & кодеки | 3 | 4 березня 2009 09:46 |
| Забули ілюстрації Як знайти | justdagod | Генеральний обладнання чат | 2 | 16 вересня 2008 11:08 |
| ПК не завантажується належним чином. (Великий Pics) | deldrice | Генеральний обладнання чат | 2 | 6 вересня 2008 17:26 |
| Опублікувати ці фото | Alex | Генеральний обладнання чат | 18 | 29 квітня 2007 18:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |