![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, аз съм търсят имейл сървър софтуер, но не знам. Причината е, аз съм за написването на доклада в колеж за електронна поща и как тя работи (OH късмет ме ) И част от него е за софтуер, използван.Може ли някой да ми помогне? Шон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На Microsoft операционна система? Ползвал съм www.mailenable.com и е ефективна.
| |||
| |||
| Много благодаря ![]() Шон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих предполагат SmarterMail. Наистина добър интерфейс и Терес неограничен и пълен демо версия за сваляне, ако имате само 10 сметки. Неговият какво да използвам за моя мейл сървър.
|
| |||
| |||
| Вън на интереси, не означава сметка има десетгодишна име_на_потребител ограничат или десет домейна граница? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
В противен случай вие имате пълна функционалност на предприятието версия. Пълната версия на Pro версия е $ 300 за 50 домейни. Със свободната версия Имам имейл по мобилния си телефон за безплатни, изпратени директно от сървър в дома ми:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Може би бихте искали да вземе бързи погледнете mailenable и да даде мнението си за това, как тя сравнява. |
|
| |||
| |||
| Може би, но първото нещо е, че липсва с безплатната версия от MailEnable е уеб-базирана поща, което е абсолютно необходимо. Но бих искал да пробвам Roundcube , която е трябвало да бъдат изключителни по отношение на техния интерфейс.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Факс към електронната поща Софтуер | redbullz | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 17 Юни 2009 05:23 |
| Настройване на домашна мрежа - Какво Server Софтуер др | CompSpud | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 15 Юни 2009 08:14 |
| FTP достъп проблем на Windows 2003 Server с ISA Server 2004 | steveballmer | Windows операционни системи | 0 | 12 Юни 2009 01:02 |
| Terminal Server не влезете в системата - Windows 2003 Server | gideon112 | Windows операционни системи | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 на Citrix PS 3.0 - Server се рестартира след последния потребител влиза изложени | степени DMB | Windows операционни системи | 0 | 20 май 2009 13:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |