![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, já jsem hledal email serverového softwaru, ale neznám žádné. Důvodem je Píši zprávu na koleji o E-mail a jak funguje (oh štěstí mi ) A část je o software používat.Může některý mi pomoct? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na operačním systémem od společnosti Microsoft? I've použité www.mailenable.com a je to účinné.
| |||
| |||
| Díky moc ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych navrhnout SmarterMail. Opravdu pěkné rozhraní a theres neomezenou plnou verzi a demo ke stažení, pokud budete mít jen 10 účtů. Jeho použití, co jsem na můj e-mailový server.
|
| |||
| |||
| Mimo zájem, se v úvahu, že průměrná deseti jméno omezit nebo deseti domény limit? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jinak máte plnou funkčnost podniku verzi. Plná verze tohoto Pro vydání je 300 dolarů pro 50 domén. S volným vydání jsem email na můj mobil zdarma, poslal přímo ze serveru ve svém domě:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Možná byste chtěli mít rychlý pohled na mailenable a sdělit svůj názor na to, jak se srovnává. |