![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι αναζητούν email λογισμικό διακομιστή, αλλά δεν γνωρίζω κανένα. Ο λόγος που σας γράφω είναι μια έκθεση στο κολέγιο Σχετικά με το e-mail και τον τρόπο λειτουργίας του (OH τυχερή μου ) Και το τμήμα της είναι σχετικά με το λογισμικό που χρησιμοποιείται.Μπορεί μία να με βοηθήσει; Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε ένα λειτουργικό σύστημα της Microsoft; Έχω χρησιμοποιούνται www.mailenable.com και είναι αποτελεσματικές.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να προτείνω SmarterMail. Πολύ ωραία διεπαφή και απεριόριστη Theres και πλήρης έκδοση demo για λήψη εάν έχετε μόνο 10 λογαριασμούς. Η χρήση σε ό, τι μου mail.
|
| |||
| |||
| Από ενδιαφέρον, κάνει λογαριασμό εκεί σημαίνει δέκα όνομα χρήστη να περιορίσει ή δέκα τομέα όριο; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Διαφορετικά έχετε πλήρη λειτουργικότητα της επιχείρησης έκδοση. Η πλήρης έκδοση του Pro έκδοση είναι $ 300 για 50 τομείς. Με τη δωρεάν έκδοση έχω e-mail από το κινητό μου τηλέφωνο χωρίς χρέωση, αποστέλλονται απευθείας από τον server στο σπίτι μου:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Μήπως θέλετε να ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε mailenable και να δώσετε τη γνώμη σας για τον τρόπο με τον οποίο συγκρίνονται. |