![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ja sam obličje za softver poslužitelja e-pošte, ali ne znam postoji. Razlog je pišem izveštaj na faksu o e-mail i kako radi (oh lucky me ), A dijelom se radi o softveru koji se koristi.Može tko pomoć mene? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na Microsoftovih operativnih sustava? Sam se www.mailenable.com i to je na snazi.
| |||
| |||
| Puno hvala ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htjela predlažemo SmarterMail. Stvarno lijepo sučelje i theres neograničeni i puni demo verzija za download, ako imate samo 10 račune. Njegova uporaba što sam na moju mail server.
|
| |||
| |||
| Od interesa, ne računa se srednja desetak username ograničenje desetak domena ili ograničenje? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Inače imate punu funkcionalnost tog poduhvata verziju. Puna verzija Pro izdanje je 300 $ za 50 domena. Uz slobodan izdanje sam e-poruku na moj mobitel besplatno, poslana izravno s poslužitelja na mojoj kući:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Možda biste željeli Brza mailenable pogledati i dati svoje mišljenje o tome kako ga uspoređuje. |