![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, I am looking for e-mail szerver szoftver, de nem tudom. Ennek az az oka, írok egy jelentést a főiskolai e-mail és hogyan működik (oh szerencsés nekem ) És részben ez a szoftver használható.Tud valaki segíteni? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Microsoft operációs rendszer? Én már használt www.mailenable.com És ez hatásos.
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt javasoljuk, SmarterMail. Igazán szép felület és ott korlátlan és teljes demo verzió tölthető le, ha csak 10 számlákat. A használat, amit az én mail szerverre.
|
| |||
| |||
| Out of interest, account nem létezik olyan tíz username határérték vagy tíz domain limit? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Egyébként van teljes funkcionalitását a vállalat változat. A teljes verzió a Pro kiadás 300 $ 50 területen. Az ingyenes kiadás van az én e-mail mobil telefon ingyenes, közvetlenül a szerverről a házamban:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Talán gondolja, hogy egy gyors pillantást mailenable, és adja meg a véleményét, hogyan hasonlítja össze. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fax e-mail szoftver | redbullz | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 17. június 2009 05:23 |
| Beállítása Otthoni hálózat - Mi Server szoftver stb | CompSpud | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 15. június 2009 08:14 |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server | gideon112 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Téma eszközök | |
| |