![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני מחפש תוכנת שרת דוא"ל אבל לא יודע כל. הסיבה היא שאני כותב הדו"ח בקולג לגבי דואר אלקטרוני, וכיצד זה עובד (או לי מזל ) ואת זה הוא חלק אודות התוכנה בשימוש.כל אחד יכול לעזור לי? שון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| על מערכת הפעלה של מיקרוסופט? אני השתמשתי www.mailenable.com וזה יעיל.
| |||
| |||
| תודה רבה ![]() שון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מציע SmarterMail. ממש נחמד ו ממשק theres בלתי מוגבל ומלא גרסת הדגמה להורדה אם יש לך רק 10 חשבונות. על מה אני משתמש על שרת הדואר שלי.
|
| |||
| |||
| מתוך עניין, האם יש לך חשבון משתמש עשרה מתכוון להגביל או עשר תחום להגביל? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אחרת יש לך את מלוא הפונקציונליות של Enterprise גירסה. הגרסה המלאה של Pro Edition הוא 300 $ עבור 50 תחומים. עם חופשי מהדורה דוא"ל יש לי בטלפון הנייד שלי בחינם, שנשלחו ישירות מהשרת בבית שלי:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אולי אתה רוצה לקחת מהיר תסתכל mailenable ולתת את דעתו על איך זה משווה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פקס לדוא"ל תוכנה | redbullz | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | -17 יוני 2009 05:23 |
| הגדרת רשת ביתית - מה שרת תוכנה וכו ' | CompSpud | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ה -15 בחודש יוני 2009 08:14 |
| גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 | steveballmer | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 12th יוני 2009 01:02 |
| Terminal Server לא מתחבר - Windows Server 2003 | gideon112 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה | dmb | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -20 במאי 2009 13:40 |
| שרשרת כלים | |
| |