![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, I am looking for pašto serverio programinę įrangą, tačiau nežinau, bet. Priežastis Rašau kolegijoje pranešimą apie E-mail, ir kaip jis veikia (Oh Lucky Man ) Ir jo dalis yra apie naudojamos programinės įrangos.Ar kas nors man padėti? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apie "Microsoft" operacinė sistema? I've used www.mailenable.com ir veiksmingai.
| |||
| |||
| Ačiū ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siūlyčiau SmarterMail. Really nice sąsaja ir Theres neribota ir pilnos versijos Demo atsisiųsti, jei turite tik 10 sąskaitų. Jo kas galiu naudoti mano pašto serverio.
|
| |||
| |||
| Iš palūkanų, ar sąskaitos yra tai dešimt Nick apriboti ar dešimt domeno riba? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Priešingu atveju turite visišką funkcionalumą Enterprise versija. Pilnos Pro Edition $ 300 už 50 domenų. Su nemokama versija turiu laišką su savo mobiliajame telefone nemokamai, siunčiami tiesiai iš serverio, mano namas:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Patikrinkite ar norite priimti greitai pažvelgti mailenable ir pateikti savo nuomonę apie tai, kaip ji lygina. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Faks į email Programinė įranga | redbullz | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Birželis 17, 2009 05:23 |
| Konfigūravimas savasis tinklas - Koks serverio programinė įranga ir tt | CompSpud | Networking, Modems & VoIP | 2 | Birželis 15, 2009 08:14 |
| FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 | steveballmer | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 12, 2009 01:02 |
| Terminal Server negaliu prisijungti - Windows Server 2003 | gideon112 | Windows "operacinės sistemos | 0 | 5 birželis 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš | DMB | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 20, 2009 13:40 |
| Temos įrankiai | |
| |