![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, I am looking uz e-pasta servera programmatūru, bet nezinu, tāds ir. Iemesls ir Es rakstu ziņojuma koledžā par e-pastu un kā tā darbojas (oh lucky me ), Un daļa no tā ir par izmantoto programmatūru.Vai kāds man palīdzēt? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par Microsoft operētājsistēmu? Esmu izmantojis www.mailenable.com un tas ir efektīvi.
| |||
| |||
| Thanks a lot ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ieteiktu SmarterMail. Really nice interfeiss un theres neierobežotu un pilnīgu versija demo lejupielādēt ja jums ir tikai 10 konti. Tās, ko es varu izmantot savā pasta servera.
|
| |||
| |||
| No interesēm, neveido tur ir desmit lietotājvārdu ierobežot vai desmit domēna robeža? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Pretējā gadījumā Jums pilnu funkcionalitāti uzņēmuma versiju. Pilna versija Pro izdevums ir $ 300 par 50 jomām. Ar bezmaksas izdevums man e-pastu uz manu mobilo tālruni, lai bez maksas nosūta tieši no servera uz manu māju:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Varbūt jūs vēlaties veikt ātri apskatīt mailenable un sniegt savu viedokli par to, kā tā salīdzina. |