![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Caut server de e-mail de software, dar nu cunosc pe nici unul. Motivul este am scris un raport cu privire la Colegiul de e-mail şi cum funcţionează (OH-mi noroc ) Şi o parte din ea este cu privire la software-ul utilizat.Poate nici o să mă ajute? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pe un sistem de operare Microsoft? Am folosit www.mailenable.com şi este eficient.
| |||
| |||
| Multumesc mult ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş sugera SmarterMail. Foarte frumos şi interfaţă theres nelimitat şi completă pentru a descărca versiunea demo dacă ai doar 10 conturi. Ei ce-am folosi pe server de mail.
|
| |||
| |||
| Din interes, nu reprezintă un cont acolo zece nume de utilizator sau o limită de zece domeniu limită? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Altfel, pe care le-aţi funcţionalitatea deplină a întreprinderii versiune. Versiunea completă a ediţie Pro este de $ 300 pentru 50 de domenii. Cu libera ediţie am e-mail de pe telefonul mobil gratuit, expediate direct de la server la casa mea:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Poate v-ar plăcea să ia o scurtă privire la mailenable şi vă dă avizul cu privire la modul în care se compara. |
|
| |||
| |||
| S-ar putea, dar primul lucru pe care nu este libera, cu editia din MailEnable este absolut webmail care am nevoie. Dar am dori, de asemenea, pentru a încerca Roundcube care ar fi trebuit să fie deosebite în ceea ce priveşte interfaţa.
__________________ serverguy |