![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, já jsem hledal email serverového softvéru, ale nepoznám žiadne. Dôvodom je Píši správu na koleji o E-mail a ako funguje (oh šťastie mi ) A časť je o softvér používať.Môže niektorý mi pomoct? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na operačným systémom od spoločnosti Microsoft? I've použité www.mailenable.com a je to účinné.
| |||
| |||
| Díky moc ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych navrhnúť SmarterMail. Naozaj pekné rozhrania a Theres neobmedzenú plnú verziu a demo na stiahnutie, ak budete mať len 10 účtov. Jeho použitie, co jsem na môj e-mailový server.
|
| |||
| |||
| Mimo záujem, sa do úvahy, že priemerná desiatich meno obmedziť alebo desiatich domény limit? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Inak máte plnú funkčnosť podniku verziu. Plná verzia tohto Pre vydanie je 300 dolárov pre 50 domén. S voľným vydanie som email na môj mobil zadarmo, poslal priamo zo servera vo svojom dome:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Možno by ste chceli mať rýchly pohľad na mailenable a povedať svoj názor na to, ako sa porovnáva. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Fax to Email Software | redbullz | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 17. júna 2009 05:23 |
| Nastavenie domácej siete - Ako serverového softvéru atď | CompSpud | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 15. jún 2009 08:14 |
| FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operačné systémy Windows | 0 | 12 júna 2009 01:02 |
| Terminálový server sa prihlásiť - Windows 2003 server | gideon112 | Operačné systémy Windows | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 20. mája 2009 13:40 |
| Thread Tools | |
| |