![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Ben e-posta sunucu yazılımı ancak arıyorum herhangi bir bilmiyorum. Bu nedenle ben ve E hakkında kolejinde bir rapor-posta yazıyorum nasıl çalışmaktadır (ah benim şanslı ) Ve onun bir parçası ile ilgili yazılım kullanılır.Herhangi biri bana yardımcı olabilir misiniz? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Microsoft işletim sisteminde? Ben kullandım www.mailenable.com ve etkili.
| |||
| |||
| Çok teşekkürler ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tavsiye ediyorum SmarterMail. Gerçekten güzel bir arayüz ve indirmek için sınırsız ve tam sürüm demomuzu Theres yalnızca 10 hesabınız var. Bu benim posta sunucusu ne kullanın.
|
| |||
| |||
| Dışarı çıkar, bir hesap var veya on alan sınırı on kullanıcı sınırı ne demektir? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Aksi halde kurumsal sürümü tam işlevselliğe sahip. Pro Edition tam sürümü 300 $ 50 etki alanları için. E-posta cep telefonu ücretsiz olarak sahip ücretsiz sürümü ile doğrudan sunucudan evime gönderilme:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Belki mailenable hızlı bir bakışla almak istiyorum ve üzerinde fikir vermek nasıl karşılaştırılır. |