![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я шукаю поштового програмного забезпечення сервера, але не знаю. Причина я пишу звіт в коледжі про електронну пошту і як вона працює (OH пощастило мені ) І частині мова йде про програмне забезпечення, використовується.Чи може одна мені допомогти? Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Microsoft операційну систему? Я використав www.mailenable.com і його ефективність.
| |||
| |||
| Велике спасибі ![]() Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би запропонувати SmarterMail. Дійсно приємний інтерфейс і Theres необмеженої і повної демо-версію для скачування, якщо у вас є тільки 10 рахунків. Його, що я використовував на мій поштовий сервер.
|
| |||
| |||
| З інтересу, не там рахунок означати десять Ім'я користувача обмежити або десять доменів межа? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
В іншому випадку у вас є повна функціональність корпоративну версію. Повну версію Pro Edition складає $ 300 за 50 доменів. З Free Edition я електронної пошти на мобільний телефон безкоштовно, надіслано безпосередньо з сервера, в моєму домі:)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Може бути, ви хочете швидко поглянути на MailEnable і висловити свою думку про те, як він порівнює. |
|
| |||
| |||
| Я можу, але перше, на що не вистачає вільного редакції від MailEnable є веб-пошти, яку я абсолютно необхідно. Але я також хотів би спробувати Roundcube який повинен бути видатним з точки зору її інтерфейс.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Факс електронною поштою Software | redbullz | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 17 червня 2009 05:23 |
| Налаштування домашньої мережі - який сервер програмного забезпечення і т.д. | CompSpud | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 15 червня 2009 08:14 |
| Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 | steveballmer | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 01:02 |
| Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server | gideon112 | Операційні системи Windows | 0 | 5 червня 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи | DMB | Операційні системи Windows | 0 | 20 травня 2009 13:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |