![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ако се опитам да изпращате имейли с моя Windows Mail, те отиват в Изходящи, но няма да изпратите. Може ли някой помогне моля. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не сте променили някои от настройките, то вероятно ще бъде домакин ви поща с временен проблем, тя даде 24 часа и да видим, ако тя самата права.
| |||
| |||
| Цитат:
Добре сега сме 24 часа-късно, все още не имейли ще изпратите, има ли нещо друго, което може да проверите. Благодаря за вашата помощ Просто рекох да споменем, че мога да получавам писма, но не може да изпрати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверете Outgoing Server настройки се съхраняват правилно в Windows Mail .... Отидете на Tools / Сметки ..... подчертае имейл A / C, кликнете върху "Properties" бутон и изберете "Сървър" в раздела .... Уверете се, че Outgoing Server информация са правилни.
| |||
| |||
| проверен и изходящия настройка е правилна |
|
| |||
| |||
| Понякога нещата могат да се повредят, опитайте с изтриване на профила след това затворете програмата и го изправи отново ... това може да промиване на всякакви проблеми. |
|
| |||
| |||
| Имате ли Vista Service Pack 1 инсталирани? |
|
| |||
| |||
| Аз имам този проблем също. Мисля, че това е бъг с програмата.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Ако всичко останало не успее, опитайте това комунални услуги и кликнете върху "Изчисти Изходящи" бутона. Изглежда, че понякога Windows Mail база данни става повреден и той мисли, че има грешка съобщение остана, блокиране Изходящи ... това спира някакви допълнителни съобщения да бъдат изпратени. |
|
| |||
| |||
| Намерени отговора и той е определен тук е връзката, ако някой друг се интересува. Благодаря за помощта ви. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |