![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokud se snažím posílat emaily pomocí mých oken mail, jdou do odeslání, ale nebude odesílat. Může kterýkoli z pomoci prosím. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud se nezměnily žádné z nastavení je pravděpodobné, že se vám mail host se dočasný problém, dát to 24 hodin a uvidíme, jestli to právo sama.
| |||
| |||
| Citace:
Dobře jsme se nyní o 24 hodin později, v e-mailů bude stále ještě poslat, je tam něco jiného můžu kontrolovat. Děkujeme za vaši pomoc Jen jsem se zmínil, že jsem schopen přijímat e-maily, ale nelze odeslat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkontrolujte nastavení serveru odchozí správně skladován v programu Windows Mail .... přejděte na Nástroje / Účty ..... Zdůraznit email A / C, klikněte na "Vlastnosti" a stiskněte tlačítko "Server" kartu .... ujistěte se, že server odchozí informace jsou správné.
| |||
| |||
| kontrolovány a odchozí nastavení je správné |
|
| |||
| |||
| Někdy to může dostat poąkozen, zkuste zrušením účtu zavřete program a nastavte jej znovu ... To může splachovacími žádnou glitches. |
|
| |||
| |||
| Máte Vista Service Pack 1 nainstalovány? |
|
| |||
| |||
| Jsem tento problém taky. Myslím, že je to chyba v programu.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Pokud vše ostatní selže zkuste tento utility a klikněte na "Vymazat odeslání" tlačítko. Zdá se, že někdy se stane Windows Mail databáze poškozena a mylně myslí, že je zpráva štukatura, zablokování odeslání ... tento zastaví veškeré další zprávy byly odeslány. |
|
| |||
| |||
| Nalezeno odpověď a byla stanovena zde je odkaz, jestli někdo jiný má zájem. Děkujeme za vaši pomoc. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |