![]() |
|
| |||
| |||
| Αν προσπαθήσετε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Windows Mail, πηγαίνουν σε φάκελο εξερχόμενων, αλλά δεν θα στείλει. Μπορεί οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν έχετε αλλάξει οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις είναι πολύ πιθανό να σας φιλοξενήσει mail με ένα προσωρινό πρόβλημα, παρέχει 24 ώρες και να δούμε εάν η ίδια δικαιώματα.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ok τώρα είμαστε 24 ώρες αργότερα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εξακολουθεί να μην αποστέλλει, υπάρχει κάτι άλλο να ελέγξετε. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας σκέψης Απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι μπορώ να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν μπορεί να στείλει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε τις ρυθμίσεις Outgoing Server είναι σωστά αποθηκευμένα στο Windows Mail .... πηγαίνετε στο Tools / Accounts ..... υπογραμμίζουν την ηλεκτρονική A / C, κάντε κλικ στο "Ιδιότητες" και επιλέξτε το κουμπί "Server" καρτέλα .... βεβαιωθείτε ότι το Outgoing Server στοιχεία είναι σωστά.
| |||
| |||
| ελέγχθηκαν και τον απερχόμενο ρύθμιση είναι σωστή |
|
| |||
| |||
| Μερικές φορές τα πράγματα μπορούν να καταστραφούν, δοκιμάστε να διαγράψετε το λογαριασμό στη συνέχεια, κλείστε το πρόγραμμα και να το ξανά ... αυτό μπορεί να ξεπλύνετε τις ενδεχόμενες δυσλειτουργίες. |
|
| |||
| |||
| Έχετε Vista Service Pack 1; |
|
| |||
| |||
| Έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα. Νομίζω ότι είναι ένα σφάλμα με το πρόγραμμα.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Αν όλα τα άλλα αποτύχουν προσπαθήσουμε αυτό χρησιμότητας και κάντε κλικ στο «σαφείς Εξερχόμενα" κουμπί. Φαίνεται ότι ορισμένες φορές το Windows Mail Database καταστραφεί και λανθασμένα πιστεύει υπάρχει ένα μήνυμα κολλήσει, το κλείδωμα της Εξερχόμενα ... αυτό σταματά κάθε περαιτέρω τα μηνύματα που αποστέλλονται από. |
|
| |||
| |||
| Βρέθηκε και η απάντηση που έχει καθοριστεί εδώ είναι η σύνδεση αν κάποιος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μήπως το Windows Live Mail Desktop Κατεβάστε, σημαίνει ότι λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Entourage | rs4025 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 16 Οκτωβρίου του 2009 10:57 |
| Getting Δωρεάν Αποστολή Mail πάροχοι να Emails με το Outlook για την Αίτηση | Tom BILLINGTON | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 7η Μαρ 2009 13:12 |
| Windows Mail για να πλημμυρίσει με παλιά emails!! | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Νοε 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Πρόβλημα με το Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 19 | 18 Μαρ 2008 14:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |