![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako JA pokušati poslati e-poštu koristeći moj Windows Mail, oni ući u outbox, ali se neće slati. Može tko pomoć ugoditi. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako niste promijenili bilo koju od postavki je vjerojatno da će vam mail sa host privremeni problem, dajte ga 24 sati i vidjeti ako je sama po sebi prava.
| |||
| |||
| Quote:
Ok mi smo sad 24 sata kasnije, poruka će se i dalje ne slati, postoji li išta drugo ne mogu provjeriti. Thanks for your help Dovoljno je spomenuti pomislio bih da mogu primati poruke e-pošte, ali ne može slati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite Odlazeći server postavke su pravilno pohranjene u programu Windows Mail .... idi na Tools / Accounts ..... označite adresu e-pošte A / C, kliknite na "Properties" gumb i odaberite "Server" karticu .... Provjerite je li poslužitelj odlazne podaci točni.
| |||
| |||
| ček i izlaznu postavljanje točne |
|
| |||
| |||
| Ponekad stvari koje mogu dobiti oštećena, pokušajte obrisati računa zatim zatvorite program i stavi ga opet ... ovaj svibanj istjerati bilo koji glitches. |
|
| |||
| |||
| Imate li Vista Service Pack 1 instalirana? |
|
| |||
| |||
| Imam ovaj problem previše. Mislim da je to bug u programu.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Ako je sve ostalo ne uspije probajte ovo uslužni program i kliknite na "Clear Poslano" gumb. Čini se da ponekad Windows Mail Database ošteti i ona pogrešno misli da postoji poruku zaglavi, blokiranja je Poslano ... ovo prestaje daljnje poruke biti poslane. |
|
| |||
| |||
| Pronađeno je odgovor i to je fiksno ovdje je link ako je bilo tko drugi tko je zainteresiran. Thanks for your help. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Da li Windows Živ Predati na poštu Radna površina Download, zla sam Primiti Elektronička pošta in Entourage | rs4025 | Windows Operating Systems | 1 | 16 listopad 2009 10:57 |
| Getting Free Mail Providers za slanje e-poruke u Outlook na upit | Tom Billington | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7. ožujak 2009 13:12 |
| Windows Mail biti preplavljena sa starog e-mail poruka! | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 19. studeni 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 20. kolovoz 2008 14:42 |
| Problem s Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 19 | 18. ožujak 2008 14:49 |
| Thread Tools | |
| |