![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Ha megpróbálom, hogy küldjön e-mailt használó én Windows Mail, hogy menj be a Kimenõ, de nem küld. Tud valaki segíteni kérem. Windows Vista
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha nem változott sem a beállításokat is valószínű, hogy ha mail fogadó egy átmeneti probléma, hogy ez 24 óra, és ha ez jogokat is.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Ok most 24 órával később, az e-mailt még mindig nem küldi el, van-e bármi mást tudom ellenőrizni. Köszi a segítséget Csak gondoltam volna megemlíteni, hogy tudok e-mailt kap, de nem küld |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ellenőrizze, hogy a Kimenő kiszolgáló beállítása helyesen tárolt Windows Mail .... Ugrás az Eszközök / Fiókok ..... kiemelni az e-mail A / C, kattintson a "Tulajdonságok" gombra, és válassza a "Szerver" fülre .... Ellenőrizze, hogy a Kimenő kiszolgáló adatai helyességét.
|
|||
|
|||
|
ellenőrzését, és a helyes beállítás a kimenő
|
|
|
|||
|
|||
|
Néha a dolgok nem kap sérült, próbálja meg törölni kell a számla, majd csukja le a program, és azt újra ... Ez öblítő minden glitches.
|
|
|
|||
|
|||
|
Van Vista Service Pack 1 szervizcsomag telepítése?
|
|
|
|||
|
|||
|
Én ezt a problémát is. Azt hiszem, ez egy hiba a programban.
|
|||
|
|||
|
Ha minden mást nem próbálja ez hasznosság és kattintson a "Kimenő törlése" gombot.
Úgy tűnik, hogy néha a Windows Mail Adatbázis megsérül, és tévesen úgy gondolja, van egy üzenet megragadt, zárolás a Kimenõ ... Ez megállítja a további üzenetek elküldését. |
|
|
|||
|
|||
|
Megtaláltam a választ, és azt állapították meg itt a link, ha valaki más is érdekel. Köszönöm a segítséget.
http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |