![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אם אני מנסה לשלוח דואר אלקטרוני באמצעות Windows Mail, הם הולכים לתוך היוצא אך לא לשלוח. כל אחד יכול לעזור בבקשה. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם לא השתנו כל ההגדרות של זה הוא ככל הנראה לך דואר לארח זמנית עם הבעיה, תן לו 24 שעות ולראות אם זה זכויות עצמה.
| |||
| |||
| ציטוט:
אנחנו בסדר עכשיו 24 שעות מאוחר יותר, את הדואר האלקטרוני עדיין לא שלח, יש עוד משהו שאני יכול לבדוק. תודה על העזרה חשבתי שאני אזכור את זה אני יכול לקבל דוא"ל, אך אין אפשרות לשלוח |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק את הגדרות שרת יוצא כראוי מאוחסן ב-Windows Mail .... לך לכלים / חשבונות ..... להדגיש את הדוא"ל A / C, לחץ על "מאפיינים" ובחר את לחצן "שרת" הכרטיסייה .... ודא יוצא שרת פרטים נכונים.
| |||
| |||
| בדקו את היוצא הגדרה נכונה |
|
| |||
| |||
| לפעמים דברים יכולים לקבל פגומה, נסה למחוק את החשבון ולאחר מכן סגור את התכנית ולהגדיר את זה שוב ... זה עלול להסמיק כל glitches. |
|
| |||
| |||
| האם יש לך Vista Service Pack 1 מותקן? |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיה זו גם כן. אני חושב שזה באג עם התוכנית.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| מצאתי את התשובה והיא תוקנה הנה הקישור אם מישהו אחר מעוניין. תודה על העזרה. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם Windows Live Mail Desktop להוריד, כלומר אני לקבל דוא"ל ב-Entourage | rs4025 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 16 אוקטובר 2009 10:57 |
| קבלת דואר חינם לספקי שלח הודעות דוא"ל ב-Outlook כדי בקשה | טום Billington | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 7 מרץ 2009 13:12 |
| Windows Mail להיות מוצף הודעות דוא"ל עם הישן! | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 19th נובמבר 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | ה -20 לאוגוסט 2008 14:42 |
| בעיה עם Windows Mail | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 19 | 18 מרץ 2008 14:49 |
| שרשרת כלים | |
| |