![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jeigu bandau siųsti laiškus naudodami savo "Windows Mail", jie išeina į Siunčiami bet negali siųsti. Ar kas nors padėti, prašome. "Windows Vista" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei nepasikeitė, bet parametrai tai gali būti jūsų pašto serverį su laikina problema, suteikti jai 24 val ir pamatysite, jeigu ji teisėmis.
| |||
| |||
| Citata:
Gerai, dabar mes turime 24 valandas, vėliau, laiškų bus dar neišsiuntė, tai dar ką nors galėčiau patikrinti. Thanks for your help Tiesiog maniau aš norėčiau paminėti, kad galiu gauti laiškus, tačiau negaliu siųsti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite Outgoing Server Settings yra tinkamai saugomi Windows Mail .... eikite į Tools / Accounts ..... pabrėžti pašto / C, spauskite "Properties" mygtuką ir pasirinkite "Serveris" kortelėje .... įsitikinkite, Outgoing Server duomenys yra teisingi.
| |||
| |||
| patikrinta ir išeinantis nustatymas yra teisingas |
|
| |||
| |||
| Kartais ką gali gauti sugadinti, pabandykite ištrinti sąskaitą uždarykite programą ir nustatyti, kad jis ir vėl ... tai gali išstumti jokių trikdžių. |
|
| |||
| |||
| Ar turite Vista Service Pack 1 įdiegti? |
|
| |||
| |||
| Aš šią problemą taip pat. Manau, kad su programa klaida.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Jei visa kita nepavyksta pabandyti šitas naudingumas ir paspauskite mygtuką "Clear Siunčiami" mygtuką. Atrodo, kad kartais "Windows Mail" Duomenų bazės "yra sugadintas ir ji klaidingai mano, nėra pranešimą įstrigo, blokuoja Siunčiama ... šis nustoja bet kokių pranešimų nėra išsiųstas. |
|
| |||
| |||
| Rasti atsakymą ir jis buvo pastovus čia yra nuoroda, jei kas nors domina. Thanks for your help. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar "Windows Live Mail Desktop Atsisiųsti, vidutinis gaunu laiškus entourage | rs4025 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 16 spalis 2009 10:57 |
| Kaip gauti nemokamą pašto paslaugų teikėjai siųsti elektroninius laiškus su "Outlook Užsisakyti | Tomas Billington | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Kovas 7, 2009 13:12 |
| "Windows Mail" buvo užtvindyta sena laiškų!! | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 19, 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | Rugpjūtis 20, 2008 14:42 |
| Problema su Windows Mail | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 19 | Kovas 18, 2008 14:49 |
| Temos įrankiai | |
| |