![]() |
|
| |||
| |||
| Ja es mēģinātu sūtīt e-pastus, izmantojot manu Windows Mail, tie iedziļināties Izsūtne taču nesūtīs. Var kāds palīdzēt lūdzu. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums nav mainījušies jebkuru iestatījumu tas varētu būt Jums pastu uzņēmējas ar pagaidu problēma, kā arī tā 24 stundas un paskatīties, vai tiesības pašai.
| |||
| |||
| Quote:
Labi, mēs tagad 24 stundas vēlāk, e-pastu vēl nesūta, vai ir kaut kas cits varu pārbaudīt. Thanks for your help Es iedomājos, ka es gribētu pieminēt, ka es varu saņemt e-pastus, taču nevar nosūtīt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārbaudiet Izejošie Servera uzstādījumi ir pareizi uzglabāti Windows Mail .... iet uz Tools / Konti ..... izcelt E-pasts / C, noklikšķiniet uz "Properties" pogu un izvēlieties "Server" tab .... pārliecinieties, Outgoing Server informācija ir pareiza.
| |||
| |||
| pārbaudīti un izejošo iestatījums ir pareizs |
|
| |||
| |||
| Dažreiz lietas var iegūt bojāts, mēģiniet izdzēst kontu pēc tam aizveriet programmu, un kas to atkal ... tas var flush jebkuru glitches. |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir Vista Service Pack 1 instal? |
|
| |||
| |||
| Man ir šī problēma, too. Es domāju, ka tas bug ar programmu.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Ja visi cits neizdodas, mēģiniet šis lietderība un noklikšķiniet uz "Clear Izsūtne" pogu. Šķiet, ka dažreiz Windows Mail datubāzes ir bojāts un tā kļūdaini uzskata, ka ir ziņa iestrēdzis, bloķējot Izsūtne ... jebkura turpmāka sludinājumi ar šo pieturu sūtīšanu. |
|
| |||
| |||
| Atrasts atbilde un tā ir noteikta šeit ir saite, ja kāds cits ir ieinteresēts. Thanks for your help. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| Bookmarks |