![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jeśli próbuję wysyłać wiadomości e-mail za pomocą mojego programu Windows Mail, idą do skrzynki nadawczej, ale nie wysyłać. Czy jednym pomóc proszę. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie uległy zmianie żadnych ustawień to będzie Ci mail z hosta tymczasowy problem, daje mu 24 godzin i zobacz czy to samo prawo.
| |||
| |||
| Cytat:
Ok, mamy 24 godzin później, e-maile będą nadal nie wysyłać, istnieje coś jeszcze mogę sprawdzić. Dziękujemy za pomoc Just thought chciałbym wspomnieć, że mogę otrzymywać e-maile, ale nie można wysyłać |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprawdź ustawienia serwera poczty wychodzącej są prawidłowo przechowywane w Windows Mail .... przejdź do Narzędzia / Konta ..... podświetl adres e-mail A / C, kliknij przycisk "Właściwości" i zaznacz "Serwer" karta .... upewnij się, że Serwer wychodzący dane są poprawne.
| |||
| |||
| sprawdzane i wychodzącej są poprawne ustawienie |
|
| |||
| |||
| Czasami rzeczy mogą się uszkodzony, spróbuj usunąć konta zamknij program i ustawić go ponownie ... może to flush wszelkie Glitches. |
|
| |||
| |||
| Czy masz Vista Service Pack 1 zainstalowany? |
|
| |||
| |||
| Mam ten problem zbyt. Myślę, że to błąd w programie.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Jeśli wszystko inne zawiedzie spróbuj to użyteczność i kliknąć na przycisk "Wyczyść nadawcza" guzik. Wydaje się, że czasami Windows Mail Baza zostanie uszkodzony i błędnie uważa, że istnieje wiadomość stuck, blokując Skrz ... ten zatrzymuje wszystkie dalsze wiadomości nie były wysłane. |
|
| |||
| |||
| Znaleźć odpowiedzi i została ustalona jest link, jeśli ktoś jest zainteresowany. Dziękujemy za pomoc. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| Zakładki |