![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dacă am încerca să-mi trimite email-uri, utilizând Windows Mail, ei merg în outbox, dar nu va trimite. Pot să vă rog, nici un ajutor. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu aţi modificat setările de orice este posibil pentru a fi tu mail gazdă cu o problemă temporară, dă-24 ore şi să vedeţi dacă aceasta drepturile sine.
| |||
| |||
| Citat:
Ok suntem acum 24 ore mai târziu, de e-mail-uri va trimite încă nu, e acolo, nimic altceva nu pot verifica. Mulţumesc pentru ajutor Doar am crezut că ar fi de menţionat, că nu pot primi e-mail-uri, dar nu poate trimite |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verificaţi Outgoing Server setările sunt stocate în mod corect în Windows Mail .... du-te la Tools / Conturi ..... să pună în valoare de e-mail A / C, faceţi clic pe "Properties" şi selectaţi butonul "Server" fila .... Asiguraţi-vă că Outgoing Server detalii sunt corecte.
| |||
| |||
| verificat şi de ieşire setare este corect |
|
| |||
| |||
| Uneori, lucrurile pot lua corupt, încercaţi să ştergeţi din cont atunci aproape de program şi a stabilit-o din nou ... acest lucru poate îmbujora orice glitches. |
|
| |||
| |||
| Ai Vista Service Pack 1? |
|
| |||
| |||
| Am această problemă prea. Cred că este o problemă cu acest program.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Dacă tot nu încercaţi acesta utilitate şi faceţi clic pe "Cer senin Outbox" buton. Se pare că, uneori, de Windows Mail Baza de date devine corupt şi ea crede că există greşeală un mesaj blocat, blocarea a trimis ... aceasta se opreşte orice alte mesaje de la a fi trimise. |
|
| |||
| |||
| Am găsit răspunsul şi acesta a fost fixat pe link-ul de aici este dacă cineva este interesat. Mulţumesc pentru ajutor. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| Marcaje |