![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ak sa snažím posielať emaily pomocou mojich okien mail, idú do odoslania, ale nebude odosielať. Môže ktorýkoľvek z pomoci prosím. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa nezmenili žiadne z nastavení je pravdepodobné, že sa vám mail hosť sa dočasný problém, dať to 24 hodín a uvidíme, jestli to právo sama.
| |||
| |||
| Citácia:
Dobre sme sa teraz o 24 hodín neskôr, v e-mailov bude stále ešte poslať, je tam niečo iné môžem kontrolovať. Ďakujeme za vašu pomoc Len som spomenul, že som schopný prijímať e-maily, ale nedá odoslať |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skontrolujte nastavenie servera odchádzajúcej správne skladovať v programe Windows Mail .... prejdite na Nástroje / Účty ..... Zdôrazniť email A / C, kliknite na "Vlastnosti" a stlačte tlačidlo "Server" kartu .... uistite sa, že server odchádzajúcej informácie sú správne.
| |||
| |||
| kontrolované a odchádzajúce nastavenie je správne |
|
| |||
| |||
| Niekedy to môže dostať poąkodený, skúste zrušením účtu zatvorte program a nastavte ho znova ... To môže splachovacími žiadnu glitches. |
|
| |||
| |||
| Máte Vista Service Pack 1 nainštalované? |
|
| |||
| |||
| Jsem tento problém taky. Myslím, že je to chyba v programe.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Nájdeno odpoveď a bola stanovená tu je odkaz, jestli niekto iný má záujem. Ďakujeme za vašu pomoc. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |