![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ако ЈА пробати послати е-пошту помоћу мој Уиндоус Маил, они ући у оутбокс, али се неће слати. Може ко помоћ угодити. Уиндоус Виста
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако нисте променили било коју од поставки је вероватно да ће вам маил са хост привремени проблем, дајте га 24 сати и видети ако је сама по себи права.
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Ок ми смо сад 24 сата касније, порука ће се и даље не слати, постоји ли било што друго не могу проверити. Тханкс фор ыоур хелп Довољно је споменути помислио бих да могу да примају поруке е-поште, али не може да шаљете |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Проверите Идући сервер подешавања су правилно похрањене у програму Уиндоус Маил .... иди на Тоолс / Аццоунтс ..... означите адресу е-поште А / Ц, кликните на "Пропертиес" дугме и изаберите "Сервер" картицу .... Проверите је ли сервер одлазне подаци тачни.
|
|||
|
|||
|
чек и одлазну постављање тачне
|
|
|
|||
|
|||
|
Понекад ствари које могу добити оштећена, покушајте да избришете рачуна затим затворите програм и стави га опет ... овај мај истјерати било који глитцхес.
|
|
|
|||
|
|||
|
Имате ли Виста Сервице Пацк 1 инсталирана?
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам овај проблем превише. Мислим да је то буг у програму.
|
|||
|
|||
|
Пронађено је одговор и то је фиксно овде је линк ако је било ко други ко је заинтересован. Тханкс фор ыоур хелп.
хттп://ууу.вистакс64.цом/туториалс/62...-проблемс.хтмл |