![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Eğer e-posta benim Windows Mail kullanarak göndermeye çalıştığınızda, bunlar giden kutusu içine ama git göndermez. Herhangi biri lütfen yardımcı olabilir. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bu size mailhost geçici bir sorun olmak için 24 saat verin olasılığı ve görmek eğer hakları kendisine herhangi ayarları değişmemiştir.
| |||
| |||
| Alıntı:
Şimdi 24 saat sonra olan Tamam, bu e-postaları hala göndermek won't orada kontrol edebilirsiniz başka bir şey olduğunu. Thanks for your help Sadece Ben e-posta alabilir söz ediyorum, ancak gönderemiyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Giden Sunucu ayarları doğru Windows Mail .... saklanır Check Araçlar gitmek / Hesapları ..... e-posta bir vurgulamak / C tıklayın "Özellikler" düğmesini ve "Sunucu" sekmesini seçin .... emin Giden Sunucu ayrıntıları doğru olduğunu olun.
| |||
| |||
| ve kontrol Giden ayarı doğru |
|
| |||
| |||
| Bazı şeyler, Hesap silmeyi deneyebilirsiniz bozuk alabilirsiniz Programı kapatıp tekrar kurmak ... Bu herhangi bir glitches dışarı floş Mayıs |
|
| |||
| |||
| Size Vista Service Pack 1 yüklü mü? |
|
| |||
| |||
| Ben de bu sorun var. Bu program ile bir hata olduğunu düşünüyorum.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Bütün bunlardan deneyin başarısız bu Faydalı ve "sifresiz Giden" düğmesini. Bu bazen Windows Mail Veritabanı bozulur ve yanlış bir mesaj olduğunu düşünüyor gibi görünüyor sıkışmış, Giden Kutusu engelleme ... bundan daha fazla mesaj durur gönderiliyor. |
|
| |||
| |||
| Cevabını buldu ve burada sabit olan bağlantı eğer başkasının ilgili olması. Thanks for your help. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |
![]() |
|
| Bookmarks |