![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| При спробі відправити листа моєю допомогою Windows Mail, вони відправляються в папку "Вихідні", але не буде посилати. Чи може одне прохання допомогти. Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не змінили будь-які налаштування, швидше за все, це Ви майже хост з тимчасовою проблемою, дайте йому 24 годин і подивитися, якщо це право собі.
| |||
| |||
| Цитата:
Ok ми зараз 24 годин по тому, листів, як і раніше не передаватимуть, що-небудь ще я можу перевірити. Дякуємо за вашу допомогу Просто думки я хотів би згадати, що я можу отримувати електронну пошту, але не може відправити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевірте Установки сервера вихідної пошти правильної зберігається в Windows Mail .... перейдіть в меню Сервіс / Рахунки ..... виділити Email A / C, натисніть на кнопку "Властивості" і перейдіть на вкладку "Server" .... Переконайтеся, що сервер вихідної правильність відомостей.
| |||
| |||
| перевірив та вихідні параметри коректні |
|
| |||
| |||
| Іноді речі можуть отримати пошкоджена, спробуйте видалити обліковий запис, а потім закрити програму та встановити її знову ... Це може позбавитися від будь-яких збоїв. |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас Vista Service Pack 1 встановлений? |
|
| |||
| |||
| У мене ця проблема теж. Я думаю, це помилка в програмі.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Ви знайшли відповідь, і він був зафіксований тут посилання, якщо хто-небудь інший зацікавлені. Дякуємо за вашу допомогу. http://www.vistax64.com/tutorials/62...-problems.html |