![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikimės, kad aš ne po šio klaidingą pokalbio. Aš ieškau programos, kurios padeda keičiant Faks į email, ir atvirkščiai. Tai, kad jos galiausiai palaipsniui nustotų fakso aparatas. WinFax yra žinomas programinės įrangos, tačiau norėčiau gauti kažką daugiau galingas ir gali palaiko tiek Windows XP & Vista. Žinau, kad kai kurios įrangos, kuri yra pajėgi tai, bet aš mieliau eiti tipo programinės įrangos. Kiekvienas čia gali suteikti jūsų vertingų pasiūlymų?: Atodūsis: atodūsis: atodūsis: Ačiū Plieno Thng IT Exec |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? | language12 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 19, 2009 03:01 |
| Paštas - Kaip žinoti, ar tai sukčiai | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 59 | 2 balandis 2009 15:36 |
| Pašto serverio programinės | LSO | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | Balandis 16, 2008 10:00 |
| Kitą adresą | Valenta | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 26 sausis 2008 16:49 |
| Temos įrankiai | |
| |