mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Faksu uz e-pasta programmatūru

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2009, 05:23
New Member Group

Default Faksu uz e-pasta programmatūru

Cerams, I didn't post to nepareizi pavedienu. Es meklēju programmatūra, kas nodrošina konvertējošā faksu uz e-pastu un vice versa. Tas ir iespējams, pakāpeniski faksu. WinFax ir zināms programmatūru, bet vēlētos saņemt kaut ko jaudīgāku, un to atbalsta gan Windows XP & Vista. Es zinu, ka ir daži aparatūra, kas spēj šo, bet es drīzāk iet par programmatūras tipam. Jebkurš šeit var sniegt savu vērtīgo suggestions?: Nopūta:: nopūta:: nopūta:

Pateicība
Tērauda Thng
IT Exec
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Nospiežot uz Website E-pasta adrese, mans vecais e-pasta adrese Comes Up. Kā? language12 E-pasts, VoIP & IP Discussion 1 19 aprīlis 2009 03:01
E-pasts - Kā zināt, vai tas ir scam hopthwoks Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 59 2 aprīlis 2009 15:36
E-pasta servera programmatūras LSO E-pasts, VoIP & IP Discussion 7 16 aprīlis 2008 10:00
Vēl viens e-pasta adrese valenta E-pasts, VoIP & IP Discussion 4 26 janvāris 2008 16:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.