rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Faks na email Oprogramowanie

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 05:23
Nowe państwa grupy

Default Faks na email Oprogramowanie

Mam nadzieję, że nie po to w niewłaściwym wątku. I'm looking oprogramowania, który obsługuje konwersję faksów do poczty elektronicznej i odwrotnie. Ma to ostatecznie wyeliminuje faksu. WinFax oprogramowanie jest znany, ale chciałby, aby coś mocniejszego i obsługuje zarówno system Windows XP i Vista. Wiem, że istnieją pewne sprzęt, który jest zdolny do tego, ale wolałbym przejść do oprogramowania typu. Każdy tutaj może dać cenne sugestie?: Sigh: sigh: sigh:

Dzięki
Stali Thng
IT Exec
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Po kliknięciu na adres e-mail Strona WWW, Mój adres e-mailowy wyjdzie. Jak? language12 E-mail, VoIP & IM dyskusja 1 19 kwiecień, 2009 03:01
Email - Jak się dowiedzieć, czy jest to scam hopthwoks Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 59 2 kwietnia 2009 15:36
Email oprogramowania serwera LSO E-mail, VoIP & IM dyskusja 7 16 kwietnia 2008 10:00
Inny adres e-mail Valenta E-mail, VoIP & IM dyskusja 4 26. styczeń 2008 16:49
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.