menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Fax to Email Software

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 05:23
Nový člen skupiny

Default Fax to Email Software

Snad som sa po tejto zlé vlákno. Hľadám softvéru, ktorý podporuje konverziu fax do e-mailu a naopak. To je napokon vyradilo fax. WinFax je známy softvér, ale chcete niečo výkonnejší a podporuje ako Windows XP & Vista. Viem, že tam sú nejaké vybavenie, ktoré je schopné, ale radšej by som ísť na softvér typu. Je tu niekto môže dať vaše cenné pripomienky?: Povzdych:: povzdych:: povzdych:

Vďaka
Oceľové Thng
IT Exec
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Keď kliknete na webové stránky, e-mailovú adresu, môj starý e-mailová adresa Comes Up. Ako? language12 Email, VoIP & IM Diskusia 1 19. apríla 2009 03:01
Email - Ako zistím, či je to podvod hopthwoks Virus, spyware a bezpečnosť 59 2. apríl 2009 15:36
Email server software LSO Email, VoIP & IM Diskusia 7 16. apríl 2008 10:00
Ďalšie e-mailovú adresu Valenta Email, VoIP & IM Diskusia 4 26. januára 2008 16:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.