![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз не съм в състояние да приложи дадена папка, съдържаща различни файлове към имейл чрез MS Office Outlook, как да изпратим папка? докато натискате вмъкнете / opne таб в attachement той отваря прозорец на папката и показва всички файлове. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете да прикрепите папка в папка, все пак бихте могли да използвате програма като WinRAR да компресирате и съвместяване на папката във файл, това може да бъде по електронна поща и некомпресирани отново на другия край.
| |||
| |||
| Благодаря за разтвор. Той не се кликнете 2 мен. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Арго Изтрий папка Направих | pete21 | Общи Софтуер Чат | 5 | 24-ти септември, 2009 21:03 |
| Аз бях Изтрит Както ОЕ спам папка и папката Изтрити елементи! | съдят | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 30 август 2009 08:41 |
| Проблем е с папка | CoooL | Windows операционни системи | 10 | 31 Дек 2008 14:41 |
| Забравена папка в OE6 е изчезнал | gmcomputerservices | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 16-то Dec 2008 16:53 |
| Папка Размер | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 3 | 15 април 2008 13:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |