![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem schopen připojit složku obsahující různé soubory prostřednictvím e-mailu MS Office Outlook, jak mail složky? zatímco stisknutím vložíte / opne kartu vazby okně otevře složku a zobrazuje všechny soubory. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete připojit složku jako adresář, ale můžete použít nějaký program, jako je WinRAR pro komprimaci a kombinují složky do souboru, pak to může být e-mailem a nekomprimované zase na druhém konci.
| |||
| |||
| Díky za řešení. Nezaznamenalo klikněte 2 mě. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant Odstranit složku I Made | pete21 | Obecné Software Chat | 5 | 24.září 2009 21:03 |
| Jak jsem se vypouští OE Spam složky a složky Odstraněná pošta! | žalovat | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 30.srpna 2009 08:41 |
| Problém je s složka | CoooL | Operační systémy Windows | 10 | 31. prosince 2008 14:41 |
| Zapomenuté složky v OE6 zmizela | gmcomputerservices | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 16. prosince 2008 16:53 |
| Složka Velikost | evilfantasy | Obecné Software Chat | 3 | 15. dubna 2008 13:16 |
| Thread Nástroje | |
| |