![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam ne u mogućnosti priložiti mapu koja sadrži različite datoteke za e-poštu putem MS Office Outlook, kako mail mapu? dok je umetanje pritiskom / opne karticu u attachement prozoru otvara se prikazuje sve mape i datoteke. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete priložiti mapu kao mapa, međutim, mogli biste koristiti program kao što su winrar to compress i kombinirati mapu u datoteku, onda to može biti e-poštom i nekomprimiranih opet na drugom kraju.
| |||
| |||
| Hvala za rješenje. Nije kliknite 2 me. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cant Obriši mapu sam napravio | pete21 | Općenito Software Chat | 5 | 24 rujan 2009 21:03 |
| Ive 'Izbrisani Obje OE spam savijač i mapu Izbrisane stavke! | tužiti | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 30 kolovoz 2009 08:41 |
| Problem je mapu | CoooL | Windows Operating Systems | 10 | 31. prosinac 2008 14:41 |
| Zaboravili ste mapu u OE6 je nestala | gmcomputerservices | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 16. prosinac 2008 16:53 |
| Folder Size | evilfantasy | Općenito Software Chat | 3 | 15. travanj 2008 13:16 |
| Thread Tools | |
| |