![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš negalite pridėti aplanką, kuriame yra įvairių failus per MS Office Outlook, elektroninio pašto, kaip pašto aplanką? o spaudžiant Įterpti / opne skirtuką attachement langą atidaro katalog ± ir rodo visus failus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negalite pridėti kaip aplankas aplanke, tačiau galite naudoti programą kaip WinRAR į suspausti ir sujungti į aplanką, failas, tai gali būti išsiųstas elektroniniu paštu ir nesuspausta vėl iš kitos pusės.
| |||
| |||
| Ačiū už sprendimą. Tai ne man spauskite 2. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cant Pašalinti aplanką aš padariau | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 24 rugsėjis 2009 21:03 |
| Aš Išbraukta Abi OE šlamšto aplanką ir Išbraukta aplanke! | iškelti | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Rugpjūtis 30, 2009 08:41 |
| Problema su iš katalogo | Coool | Windows "operacinės sistemos | 10 | 31 gruodis 2008 14:41 |
| Pamiršote kataloge OE6 dingo | gmcomputerservices | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 16 gruodis 2008 16:53 |
| Folder Size | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Balandis 15, 2008 13:16 |
| Temos įrankiai | |
| |