menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

SE BIG EMAIL PROBLÉMU --- HELP!

Reply

Thread Nástroje
Old 15.února 2008, 00:09
Člen Skupina

Default SE BIG EMAIL PROBLÉMU --- HELP!

Email problémy začaly 10 nebo 12 dny velmi náhle na obou mých Yahoo a MSN (Hotmail) e-maily. Provozní pásy na můj e-mailů obsahujících písma, barva, Tučné, Kurzíva, odrážkách, kontrolu pravopisu, atd. zmizela. Také žádné kopie posledních e-mailů se připojují i když odpověď nebo předat e-maily, č. automatický podpis, atd. Rovněž je velmi hlasitý šum, když kliknete na věci s mým --- myš nebo kdykoliv na příchozí e-mail je oznámení. Také mají problémy dostat se do mé e-mailové služby Hotmail. Jsem se pokusil četné proti viru programy k čištění systému, tj. tento únos bez úspěchu. Když jsem kontaktoval můj ISP Yahoo, dostal senior techy, kdo dostal do mého počítače a viděl bez problémů na své obrazovce. Říká, problém je s mým počítačem. Windows XP. FAST potřebovat vaši pomoc!
Old 29.února 2008, 11:12
Moderátor skupiny

Default SE BIG EMAIL PROBLÉMU --- HELP!

To zní jako malware problém ...

Přejít na Virus, spyware a bezpečnost Fórum

Dělat všechno na první místo v tento post.

Pak začít nové vlákno v tomto fóru a příspěvek na únos To log jste vytvořili.

Někdo bude vypadat po ní a navrhnout řešení.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.