manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

IMATE VELIKI EMAIL PROBLEM --- POMOZITE!

Reply

Thread Tools
Old 15 veljača 2008, 00:09
Member Group

Default IMATE VELIKI EMAIL PROBLEM --- POMOZITE!

Email problemima počele 10 ili 12 dana prije vrlo naglo s obje Yahoo i moj msn (Hotmail) e-mail adresa. Operacijskom bloku na moj e-poštu koja sadrži fontove, boje, Bold, Italika, uvlake, provjere pravopisa i sl. je nestao. Također, ne kopija prošlosti su privitku e-pošte kada odgovarate ili prosljeđivati poruke e-pošte; Nema automatskog potpisa, itd. Također, tu je vrlo bučan buka našto JA kliknite na stvari sa mojim mišem --- ili dolazni e-poštu kad god je najavljeno. Također, imate problema uzimajući u moje Hotmail e-pošte. Pokušao sam brojni protu-virus programi za čišćenje sustava, tj. Hijack this bez uspjeha. Kad sam kontaktirala mog ISP Yahoo, koji je dobio viši razdražljiv je dobio u moj računalo i vidio nema problema na njegovom ekranu. Kaže problem je sa mojim računalo. Imate Windows XP. Trebate pomoć BRZO!
Old 29 veljača 2008, 11:12
Moderator / ica grupe

Default IMATE VELIKI EMAIL PROBLEM --- POMOZITE!

To zvuci kao problem zlonamjernih programa ...

Idite na Virus, Spyware i sigurnost Forum

Učiniti sve u prva dužnost u ovo post.

Potom pokrenuti novi thread na tom forumu i poslati Hijack zapisnika To ste stvorili.

Netko će pregledati ga i predložiti tijek radnje.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Fax to Email Software redbullz Email, VoIP & IM Razgovor 0 17. lipnja 2009 05:23
Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako? language12 Email, VoIP & IM Razgovor 1 19. travanj 2009 03:01
E-pošta - Kako znati da li je to muljaža hopthwoks Virus, Spyware i sigurnost 59 2. travanj 2009 15:36
Email poput bluebottle.com pest79456 Email, VoIP & IM Razgovor 1 2. siječanj 2009 00:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.