![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Email problemima počele 10 ili 12 dana prije vrlo naglo s obje Yahoo i moj msn (Hotmail) e-mail adresa. Operacijskom bloku na moj e-poštu koja sadrži fontove, boje, Bold, Italika, uvlake, provjere pravopisa i sl. je nestao. Također, ne kopija prošlosti su privitku e-pošte kada odgovarate ili prosljeđivati poruke e-pošte; Nema automatskog potpisa, itd. Također, tu je vrlo bučan buka našto JA kliknite na stvari sa mojim mišem --- ili dolazni e-poštu kad god je najavljeno. Također, imate problema uzimajući u moje Hotmail e-pošte. Pokušao sam brojni protu-virus programi za čišćenje sustava, tj. Hijack this bez uspjeha. Kad sam kontaktirala mog ISP Yahoo, koji je dobio viši razdražljiv je dobio u moj računalo i vidio nema problema na njegovom ekranu. Kaže problem je sa mojim računalo. Imate Windows XP. Trebate pomoć BRZO! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zvuci kao problem zlonamjernih programa ... Idite na Virus, Spyware i sigurnost Forum Učiniti sve u prva dužnost u ovo post. Potom pokrenuti novi thread na tom forumu i poslati Hijack zapisnika To ste stvorili. Netko će pregledati ga i predložiti tijek radnje.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Fax to Email Software | redbullz | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 17. lipnja 2009 05:23 |
| Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako? | language12 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 19. travanj 2009 03:01 |
| E-pošta - Kako znati da li je to muljaža | hopthwoks | Virus, Spyware i sigurnost | 59 | 2. travanj 2009 15:36 |
| Email poput bluebottle.com | pest79456 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 2. siječanj 2009 00:28 |
| Thread Tools | |
| |