![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Email problémákat kezdett, 10 vagy 12 nappal ezelőtt nagyon hirtelen mindkét Yahoo és MSN (Hotmail) az e-maileket. Az operációs strip on my emails betűtípusokat tartalmazó, színes, félkövér, dőlt, francia, helyesírás-ellenőrzés, stb már megszűnt. Továbbá, nem a múltbeli e-mailek másolatait csatolták amikor válasz e-mailt, vagy előre, nem automatikus aláírás, stb is van, nagyon hangos zaj, amikor rákattintok a dolgot az én egér --- vagy amikor a bejövő e-mail jelzi. Szintén problémát kapok be a Hotmail e-mailt. Nekem van próbált több anti-vírus program, hogy a tiszta, azaz megrabol ez nem siker. Amikor kapcsolatba én ISP Yahoo, ingerlékeny lett vezető, aki bejutott a számítógépről, és nem látott problémát a saját képernyőjén. Says probléma a saját számítógépén. Windows XP. Szükségem van a segítségedre FAST! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez úgy hangzik, mint egy malware probléma ... Menj a Vírus, kémprogram és Biztonsági Fórum Tesz minden Az első pozíciót ez post. Akkor egy új téma az, hogy a fórum és a post megrabol Ez a napló neked teremtett. Valaki fogja át, és arra utalnak, hogy a lépést.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fax e-mail szoftver | redbullz | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 17. június 2009 05:23 |
| Ha rákattint egy Website e-mail címét, a régi e-mail címe van az ügyben. Hogyan? | language12 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 19. április 2009 03:01 |
| E-mail - Hogyan tudja, ha ez egy átverés | hopthwoks | Vírus, kémprogram és biztonság | 59 | 2. április 2009 15:36 |
| E-mail, mint bluebottle.com | pest79456 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 2. Jan 2009 00:28 |
| Téma eszközök | |
| |