![]() |
|
| |||
| |||
| אימייל בעיות התחילו 10 או 12 ימים לפני פתאום מאוד בשני שלי יאהו ו-MSN (Hotmail) דואר אלקטרוני. ההפעלה ברצועת על הודעות דוא"ל המכילות את הגופנים, הצבעים, מודגש, מוטות, indents, בדיקת איות, נעלם וכו '. כמו כן, לא עותקים של הודעות דוא"ל האחרונות הן צמודות כאשר אני משיב או להעביר הודעות דוא"ל; לא החתימה האוטומטית, וכו 'כמו כן, יש רעש חזק מאוד כשאני לחץ על דברים עם העכבר או --- מתי נכנסת הדוא"ל היא הודיעה. כמו כן, מתקשה נכנס Hotmail הדוא"ל שלי. ניסיתי מספר רב של תוכנות אנטי וירוס לנקות המערכת, כלומר, לחטוף את זה ללא הצלחה. כשאני Yahoo לפנות לספק האינטרנט שלי, יש בכירים Techy מי נכנס המחשב שלי וראיתי שום בעיות על המסך. אומר הבעיה שלי היא עם המחשב. יש לך את Windows XP. צריך את העזרה שלך מהר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נשמע כמו בעיה של תוכנה זדונית ... עבור אל וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה פורום לעשות הכול את ההודעה הראשונה ב זה לכתוב. לאחר מכן להתחיל פתיל חדש באותו פורום לחטוף לכתוב את יומן זה שיצרת. מישהו יראה אותו מעל מציעים קורס של פעילות.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פקס לדוא"ל תוכנה | redbullz | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | -17 יוני 2009 05:23 |
| בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת הדוא"ל הישנה שלי מגיע למעלה. איך? | language12 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 19th אפריל 2009 03:01 |
| דוא"ל - איך יודעים אם זה הוא הונאה | hopthwoks | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 59 | 2nd אפריל 2009 15:36 |
| דואר אלקטרוני כמו bluebottle.com | pest79456 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 2nd ינואר 2009 00:28 |
| שרשרת כלים | |
| |