![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Siųsti Problemos prasidėjo 10 ar 12 dienas labai staigiai abiejų Yahoo ir MSN ( "Hotmail") el. Veiklos juostelės mano laiškus, kuriuose šriftus, spalvas, Bold, Italic, įtraukų, patikrinti rašybą, ir tt dingsta. Be to, nė praeities laiškų kopijos pridedamos, kai aš atsakant arba persiunčiant laišką, nėra automatinio parašo, ir tt Taip pat yra labai didelis triukšmas, kai aš tada ką su mano pele --- arba kai laiškų paskelbimo. Be to, kyla problemų patekti į savo "Hotmail" el. Aš išbandžiau daug antivirusinę programą valyti sistema, IE Hijack tai be sėkmės. Kai susisiekė mano IPT, Yahoo, got Senior įžeidus, kurie pateko į "My Computer" ir nematė jo ekrane problemų. Sako problema su mano kompiuterio. Ar "Windows XP". Need your help FAST! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai kaip kenkėjiškų problema skamba ... Pereiti į Virus, Spyware & Security Forumas Daryti viskas į pirmą postą šitas paštu. Tada pradėti naują temą forume, kad ir po Hijack Šis žurnalas sukūrėte. Kažkas atrodys per ji ir pasiūlyti veiksmų eigą.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Faks į email Programinė įranga | redbullz | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Birželis 17, 2009 05:23 |
| Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? | language12 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 19, 2009 03:01 |
| Paštas - Kaip žinoti, ar tai sukčiai | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 59 | 2 balandis 2009 15:36 |
| Siųsti kaip bluebottle.com | pest79456 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 2 sausis 2009 00:28 |
| Temos įrankiai | |
| |