![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Email problemy rozpoczął 10 lub 12 dni temu nagle bardzo się zarówno moje Yahoo i MSN (Hotmail) e-maile. Operacyjnego taśmy na moje e-maile zawierające czcionki, kolor, pogrubienie, kursywę, tiret, sprawdzanie pisowni itd. zanikła. Ponadto, nie kopiuje poprzednich e-maili są załączone, gdy odpowiedzi lub przekazuje wiadomości e-mail, nr automatycznego podpisu, itp. Ponadto istnieje bardzo głośny hałas, gdy kliknę na rzeczy z mojej myszki --- lub gdy przychodzące wiadomości e-mail jest ogłoszone. Ponadto, mają problemy dostawanie do mojej poczty elektronicznej Hotmail. Mam anty wirus próbował liczne programy do czyszczenia systemu, tj. Hijack tym bez powodzenia. Kiedy skontaktowała moim ISP Yahoo, dostał starszy techniczny, który ma na moim komputerze i nie widziała problemów na jego ekranie. Mówi problem jest z mojego komputera. Windows XP. Potrzebujemy Twojej pomocy FAST! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To brzmi jak złośliwym problemu ... Idź do Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Forum Bezpieczeństwa Zrobić wszystko w pierwszy post w to post. Następnie należy rozpocząć nowy wątek na tym forum i post Hijack Ten dziennik utworzony. Ktoś będzie nad nim i wskazują kierunek działań.
![]() |
|
| Zakładki |