menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

SE BIG EMAIL PROBLÉMU --- HELP!

Reply

Thread Tools
Old 15.února 2008, 00:09
Člen Skupina

Email problémy začali 10 alebo 12 dni veľmi náhle na oboch mojich Yahoo a MSN (Hotmail) e-maily. Prevádzkové pásy na môj e-mailov obsahujúcich písma, farba, tučné, kurzíva, zarážkach, kontrolu pravopisu, atď zmizla. Tiež žiadne kópie posledných e-mailov sa pripájajú aj keď odpoveď alebo zaslať e-maily, č automatický podpis, atď Taktiež je veľmi hlasný šum, keď kliknete na veci s mojím --- myš alebo kedykoľvek na prichádzajúce e-mail je oznámenia. Tiež majú problémy dostať sa do mojej e-mailovej služby Hotmail. Som sa pokúsil početné proti vírusu programy na čistenie systému, tj tento únos bez úspechu. Keď som kontaktoval môj ISP Yahoo, dostal senior techy, kto dostal do môjho počítača a videl bez problémov na svojej obrazovke. Vraví, problém je s mojím počítačom. Windows XP. FAST potrebovať vašu pomoc!
Old 29.února 2008, 11:12
Moderátor skupiny

To znie ako malware problém ...

Prejsť na Virus, spyware a bezpečnosť Fórum

Robiť všetko na prvé miesto v tento post.

Potom začať nové vlákno v tomto fóre a príspevok na únos To log ste vytvorili.

Niekto bude vyzerať po nej a navrhnúť riešenia.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.