менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Мають великі EMAIL ПРОБЛЕМА --- HELP!

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 лютого 2008, 00:09
Член групи

Default Мають великі EMAIL ПРОБЛЕМА --- HELP!

Проблеми почалися майже 10 або 12 днів тому абсолютно несподівано по обидва My Yahoo і MSN (Hotmail) електронних листів. Операційна смуги на мої електронні листи, що містить шрифти, кольори, жирний, курсив, відступів, перевірки орфографії і т.д. зникла. Крім того, додається жодної копії листів минуле, коли я відповіді або пересилання листів; Ні автоматичної підпису і т.д. Крім того, є дуже гучний шум, коли я натискаю на речі з моєї миші --- або всякий раз, коли оголосили вхідних повідомлень електронної пошти. Крім того, вкрай важко отримати в моєї електронної пошти Hotmail. Я спробував численних антивірусної програми для очищення системи, тобто Hijack цього не мали успіху. Коли я зв'язався з моїм провайдером Yahoo, отримав старший Techy хто потрапив до "Мій комп'ютер" і не бачить проблем на його екрані. Каже проблема з моїм комп'ютером. Have Windows XP. FAST Потрібна ваша допомога!
Old 29 лютого 2008, 11:12
Модератор групи

Default Мають великі EMAIL ПРОБЛЕМА --- HELP!

Це звучить як шкідливе проблема ...

Перейти до Virus, Spyware & Security Forum

Робити всі У перший пост в цей пост.

Потім почати нову тему на цьому форумі і після Hijack У цьому журналі ви створили.

Хтось буде шукати над нею, і запропонувати план дій.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Факс електронною поштою Software redbullz Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 17 червня 2009 05:23
При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? language12 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 19 квітня 2009 03:01
Електронна пошта - Як знати, якщо це афера hopthwoks Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 59 2 квітня 2009 15:36
Електронна пошта як bluebottle.com pest79456 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 2 січня 2009 00:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.