![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Проблеми почалися майже 10 або 12 днів тому абсолютно несподівано по обидва My Yahoo і MSN (Hotmail) електронних листів. Операційна смуги на мої електронні листи, що містить шрифти, кольори, жирний, курсив, відступів, перевірки орфографії і т.д. зникла. Крім того, додається жодної копії листів минуле, коли я відповіді або пересилання листів; Ні автоматичної підпису і т.д. Крім того, є дуже гучний шум, коли я натискаю на речі з моєї миші --- або всякий раз, коли оголосили вхідних повідомлень електронної пошти. Крім того, вкрай важко отримати в моєї електронної пошти Hotmail. Я спробував численних антивірусної програми для очищення системи, тобто Hijack цього не мали успіху. Коли я зв'язався з моїм провайдером Yahoo, отримав старший Techy хто потрапив до "Мій комп'ютер" і не бачить проблем на його екрані. Каже проблема з моїм комп'ютером. Have Windows XP. FAST Потрібна ваша допомога! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це звучить як шкідливе проблема ... Перейти до Virus, Spyware & Security Forum Робити всі У перший пост в цей пост. Потім почати нову тему на цьому форумі і після Hijack У цьому журналі ви створили. Хтось буде шукати над нею, і запропонувати план дій.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Факс електронною поштою Software | redbullz | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 17 червня 2009 05:23 |
| При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? | language12 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 19 квітня 2009 03:01 |
| Електронна пошта - Як знати, якщо це афера | hopthwoks | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 59 | 2 квітня 2009 15:36 |
| Електронна пошта як bluebottle.com | pest79456 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 2 січня 2009 00:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |